Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agu7ka

chce pożegnać kilogramy...

Polecane posty

Gość agu7ka

Witajcie chce rozprawić się w końcu z kilogramami po ciąży synek rośnie jak na drożdżach wiec wiecznie nie bede się tłumaczyć że to po ciąży bo ile można czas mija już 8 miesięcy a ja dalej ta śpiewka... już się robi nudne dlatego moje postanowienie z racji 2- miesięcznych wakacji zrobić coś dla siebie:) i pożegnać się z 10-o kilowym bagażem. Zaczynam od jutra a nawet i od dziś nie ma na co czekać:)) ktoś chętny?

Gość njfzzz
a jaka diete masz zamiar zrobic bo ja nie wiem nie znam sie za bardzo

Gość agu7ka
ograniczyć słodycze do minimum czyli zero słodyczy zero ziemnaków zero białego pieczywa zero napojów gazowanych jeść częściej a mniejsze porcje czyli tradycyjna dieta mż:) pić więcej wody jeść dużo owoców do 12 i warzyw zaczełąm pić ocet jabłkowy więcej ruchu karmie jeszcze małego więc na jakieś głodówki nie mogę sobie pozwolić z

Gość gość
z dietą mż zgadzam sie ale nie pij octu jak karmisz piersią bo dziecko będzie chudło razem z tobą ,wiem co mówie a potem po lekarzach będziesz latać

Gość agu7ka
Dzięki za opinie niby położna mówiła że nie ma przeciwskazań bo też nad tym myślałąm ale mozę faktycznie na razie odstawię