Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frixxxa

ona tak schudla z 80 na 50 ze ma okropne cialo......

Polecane posty

Gość Frixxxa

i zmarszczki na twarzy...teraz glupia placze.jak pomoc mojjej mlodej 15letniej kuzynce?

Gość gość
A ile czasu zrzucała te 30kg? No i w jaki sposób?

Gość Frixxxa
uppp?

Gość Frixxxa
nic szczegolnego jadla jak myszka,duzo cwiczyla schudlaa bodajze w rok czy tam 1,5 roku dokladnie nie wiem.... byla taka ladna a teraz ma poszarzala cere,zmarszczki jej sie zrobily(kolo ust i pod oczami a takze na czole,rozstepy na nogach,zylaki,ma problemy zdrowotne czesto wymiotuje i boli ja brzuch,mdleje to nie ta sama dziewczyna ktora znalam.Winie sie za to bo ja jej powiedzialam kiedys ze lepiej zeby troche schudla,ale nie zeby az tak....

Gość gość
A jaki wzrost?

Gość gość
Musiała mieć złą dietę albo jadła za mało. Organizm nie dostawał wszystkich składników odżywczych. Każde odchudzanie musi być pod okiem dietetyka inaczej mogą zęby nawet powypadać, będzie mieć problemy ze zdrowiem. Poszukaj w swoim mieście lub w okolicach centrum leczenia otyłości. Musi tam iść i pogadać tamtejszymi lekarzami i pod ich kontrolą się odchudzać.

Gość zielony krolik
jesli wymiotuje to cos mi sie wydaje, ze nabawila się jadłowstrętu psychicznego. Gdyby odchudzala sie zdrowo, to wygladalaby promiennie. Jeśli robila to zle to jak widac skutki są opłakane.

Gość Jojil";
Serio tak strasznie wygląda? Jak ma do 165 cm wzrostu to powinna wyglądać jak najzupełniej normalnie ....

Gość Jojil";
Serio tak strasznie wygląda? Jak ma do 165 cm wzrostu to powinna wyglądać jak najzupełniej normalnie ....