Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia019

plaski brzuch dzieki super brzuszkam i orbitreku ?

Polecane posty

Gość kizia019

czy bede miec plaski brzuch jesli 2x dziennie orbitrek po 40 min i 2x dziennie superb. po 200 ? rano i wieczorem i oczywiscie dieta 500 kcal lub mnie (500 to max) wiem niezdrowa ale biore witaminy magnez pije czerwona cherbate wazne zebym w miesiac stracila boczki brzuch i w udzie - tzn nie jestem gruba nawet szczupla ale daze do perfekcji ;> ktos kiedys testowal takie cw ? jakie efekty i kiedy ??

Gość Aga 007
500 jak na cały dzień??? Ile chcesz tak wytrzymać???? Moim zdaniem ćwiczyć raz dziennie... Ogólnie to masakryczny pomysł ale skoro jesteś szczupła to jedz normalnie i tylko więcej ćwicz Po co się tak katować??? Pewnie i tak pocwiczysz dwa albo trzy dni i to będzie wszystko w temacie płaskiego btzucha

Gość Olcia Dubicka
Jeśli będziesz stosować taką głodówkę to będziesz tracić mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona. Organizm jeśli pozbawiasz go pożywienie w pierwszej kolejności niszczy to co zużywa najwięcej energii czyli mięśnie a tłuszcz zostaje. A Ty jeszcze dodatkowo będziesz ćwiczyć to już w ogóle porażka. Taką dietę a bardziej głodówkę to sobie od razu daruj bo później będziesz zawiedziona, są inne sposoby odchudzania. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość Loleczka
Taką dietą to sobie organizm zniszczysz. Lepiej jedz normalnie, a z ćwiczeniami tez nie przesadzaj. Bo się wykończysz. Jak chcesz pozbyć się kilku kilogramów to możesz iść do dietetyka, który ustali ci indywidualny jadłospis. Ja sama mam taką dietę i biorę łykam takie tabletki odchudzające - http://dermalab.pl/130,slimette.html . Myślę, że już z kilka tygodni zobaczę efekty. Pozdrawiam i trzymam kciuki za twoje odchudzanko.

Gość gość
skończy się tak że przytyjesz więcej niż schudniesz, bo te 500kcal organizm w całości odkłada, a mięśni nie wyćwiczysz jedząc tak mało bo nie masz z czego ich budować, przy tak małej diecie wręcz zanikają a wszystko co jesz zamienia sie w tłuszcz. ogólnie to co robisz to skrajny debilizm.

nie piszcie juz takich bzdur, ze organizm w calosci 500 kcal odklada, przeciez na o kcal nie jedzie, zatem co bierze z ciala, które jest, zdecydujcie się, a Ty Autorko, rozpędź się i walnij mocno główką o ścianę, może pomoże. Zerknij na kalkulator minimalnych potrzeb energrtycznych, przy Twojej wadze i wzroście i zero ruchu- widzisz ile wyszlo?

Gość gość
jedząc 500 kal dziennie nie dasz rady ćwiczyć 2x40 min dziennie , no może przez pierwsze 1-2 dni, a potem nie będziesz miała siły nawet kubka do ust podnieć czy wpełzać na orbitrek, wiem z dośwoadczenia

Gość gość
durnota idź na siłownię i jedz normalnie