Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOLAAA.9393

co myslicie o takich kolorach włosow???:D

Polecane posty

Gość WIOLAAA.9393

mnie to osobisice smieszy dziwi i uwazam za kicz jak dziewczyna 18-29 lma granatowe wlosy...przecie z nikomu to nie pasuje....wyglada sie jak wiedzma...strasznie wrogo,wrednie i ostro....wyuzdanie,postarza i wyglada sie jak na hallowen!!!co nie?:) modne sa delikatne wlosy,dziewczece w naturralnych odcieniach zblizonych do naruralnego odciania ...albo rekleksy...a nie granatowy hełm :O

twoje zdanie jest nieważne, za mało kropek nawpieprzałaś w tą wypowiedź żeby w ogóle brać pod uwagę rozważanie jej treści. Wykrzykników i emotek też mogłabyś więcej wrzucić, tak dla pewności, że czytając to nie weźmiemy Cię przypadkiem za dorosłą osobę ;)

Gość bączkiem jestem...9
tfoje tysz jest niewazne bo nie zacz"oles" zdania z duzej litery....panie poprawny fagasie :P to jak ludziska....czy takie granatowe kudla to nie jest kicz ??? jakis zadna aktorka,celebrytka nie ma granatowych wlosow...ani bordowych.

Gość gość
ja kiedys farbowalam na platynowy blond.. teraz wrocilam do anturalnego, cieply sredni blond i jest ok :P nie ma co farbowac.. te farby, rozjasniacze strasznie niszcza wlosy :/

Przez ostatni rok kilka "celebrytek" i piosenkarek miało kolorowe włosy, takie też coraz częściej widuję. Moda ostatnio jest "kiczowata" więc co w tym złego?

Gość wiolaaaa,opo000
ludzie,ja zadalam konkretne pytanie:D czytam czesto rozne czopisma-pani domu,przyjaciolka,klauda,oliwia i lokalne szare gazety....dzial kosmetyczny od deski do deski....I OD 2 LAT WSZSYCY stylisci fryzur mowią ze teraz jest modne NATURALNE PIEKNO....naturalne kolory ,ewentualnie ton czy dwa jasniejsze,ciemniejsze... jaskrawe koloory sa juz kiczem.... Hania Lis tak przeszla z jaskrawo zoltego...zapuszczala carne odrosty...a pozniej je stonowala na jakąś naturalną ciemną zlotosc:) Ta Szulim-Badziak tez przeszla z Zoltych na ciemny blond... a czarny z odcieniem granatowym??? przeciez to wyglada ochydnie,potwornie,nienaturalnie...moja sasaidka se taki zrobila,jestem w szoku,ladna diewczyna ok.30 stki,ciecie na pazia i granat :O wyglada na zombie

Gość gość
a c**j Cię to obchodzi jak kto wygląda?

Gość gościówka/
"czytam czesto rozne czopisma-pani domu,przyjaciolka,klauda,oliwia i lokalne szare gazety" - jessu co za tytuły, wyrocznia mody i dobrego stylu ogarnij się pustoto :O

nie no, to ma sens. Przez ostatnie lata był kryzys i włosów które pofarbowane są na podobny odcień nie trzeba często farbować - nie widać odrostów, czyli jest zwyczajnie taniej.