Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mary jj

wesele daleko i 3 dzieci..

Polecane posty

Gość mary jj

dostalam zaproszenie na wesele od mojej kuzynki, ale no wlasnie, mieszkam za granica i mam 3 malych dzieci...wesele odbywa sie jeszcze nie w naszej miejscowosci ..tylko o oddalonej o 40 min....nie mam auta, moj rodzice tez nie ....i teraz nie wiem, czy turlac sie na to wesele..z 3 malych dzieci z ktotych najmlodsze nie ma jeszcze roku...to nie bedzie zabawa, tylko wiecznie ganianie za dziecmi....nie wiem czy isc czy nie?.,,

Gość mary jj
ktos sie wypowie..bo nie wiem co robic?

Gość gość
zostaw dzieci z rodzicami i idz sama.

Gość gość
wez nianie dla dzieci i jedz sie pobawic, nalezy sie troche rozrywki Tobie tez

Gość mary jj
to jest wesele kuzyki, wiec rodzice i cala blizsza rodzina tez bedzie....i wlasnie z tego powodu chcialabym isc....mieszkam za granica i nieczesto widuje cala rodzine...myslalam o niance, ale moja mala corka ma dopiero 7 m-cy i caly czas na mnie wisi ..zreszta to bedzie cala noc...musze to jeszcze raz dobrze przemyslec, moj maz i tata mowia ze lepiej jak wyslemy prezent i nie bedziemy robic klopotu....a moja mama znowu...ze nie wypada...ehhh

Gość gość
Na 100% nie idz z dziećmi bo ani sama się nie wybawisz, ani nie uszczęśliwisz tym dzieci. Nie oszukujmy się, ale dla takich maluchów to męczarnia. Nie rozumieją powagi sytuacji, w kościele będą płakać, na sali będą przeszkadzać. Zostaw dzieci z nianią, albo przyjaciółką albo odpuść sobie tą wątpliwą przyjemność i wyślij prezent z życzeniami.

Gość oj tam tam ta
Ja bym dala sobie spokój.

Gość gość
nie rob takiego brzydkiego numeru i nie jedz z dziecmi,bo popsujesz wesele panstwa mlodych.moja siosrta wyciela mi taki numer:(byl tylko placz dzieci zamiast zabawy.

Gość gość
ja bym nie jechała. czas na wesela będziesz miała jak dzieci podrosną, takie maluchy ciągać daleko na głośną imprezę z alkoholem to bezsens.

Gość gość
zostaw dzieci teściowej

No właśnie, zostawcie dzieci pod opieką rodziców Twojego męża albo niani, nawet maluchy jak ten 7miesięczny powinny się przyzwyczajać do obcowania z innymi ludźmi a nie tylko z mamą i tatą. I idźcie na to wesele, baw się dobrze z mężem, to taka odskocznia, mając 3 dzieci pewnie nie pamiętacie kiedy ostatni raz przetańczyliście razem całą noc, a to jest okazja :)

Gość mary jj
chyba zrobie tak jak wiekszosc mi radzi, nie pojde, to bedzie meczarnia dla dzieci, mnie i moze jeszcze panstwa mlodych... dzieci z tesciami zostawic nie moge, bo sa daleko....ja na to wesele musialabym przyjechac w czwartek z poludnia niemiec, a mieszkam pod Warszawa...z nianika je nie zostawie, bo nie znam zadnej w moim miescie..zreszta nie moge tak na szybko jakiejs zaufac...i jeszcze na to wesele z mojego miasta trzeba dojechac 40 min....nie znalezli sali w naszym miescie, bo to Taki slub na szybkiego oranizowany,... przeprosze, wysle prezent i zyczenia...