Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie nazywa taka wada w sikaniu? Prostata to to nie jest...

Polecane posty

Gość gość

Jak szczam to musze czekać nieraz nawet minute zanim zacznie lecieć... I to nie ważne czy z rana czy z wieczora Jak mi sie tak mocno chce to dosyć szybko zaczyna lecieć ale i tak 10-15sekund musi minąć Prostata to nie jest, bo przecież prostata polega na tym że kolesie co chwile latają do kibelka, po prostu mają częste parcie na pęcherz...

Gość gość
to normalne

ale po co o tym piszesz na forum. Jak masz problem to idz do lekarza z tym co ci dolega. X Nie wiem czy wiesz ale teraz dużo ludzi szpieguję przez internet i mogą cię namierzyć( to mogą być twoi znajomi) i czytać to co piszesz. Po co ktoś ma o tym wiedzieć.

Gość gość
taaa przez monitor go szpiegują zukrytych kamer buahaha Weź idź człowieku z tymi swoimi chorymi teoriami

Gość gość
Ale to nie jest normalne bo kiedys jak wyciagnąłem go z gaci to od razu szczałem, a teraz musze czekać aż mi się "zawór" otworzy :D

Gość gość
tez tak mam(jestem dziewczyna)

ludzie nie piszcie o sobie tyle w sieci. Ludzie którzy zajmują się szpiegowaniem innych to czytają i mogą was namierzyć a nawet widzieć waszą twarz przez(LCD, plazmę). X To mogą być nawet wasi znajomi z pracy i mogą to wykorzystać przeciwko wam....a nawet stwarzać nieprzyjemności pewnego rodzaju....

Gość gość
Dobra juz skończ p******ic bo juz dzis widziałem pare twoich tematów i tam też ci pocisnąłem... Mówiłem! Z tymi bajkami to w*********j do piaskownicy dzieciom opowiadać

to nie są głupoty bo ludzie na mojej wiosce mogą namierzać i podpatrywać innych z drugiego końca polski. X Mówisz że to bajki bo ci szkoda że nie będziesz miał/a kogo podpatrywać z ukrycia. X A ja jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X X X Skoro to głupoty to czemu się tak denerwujesz.

Gość Jakie to żałosne!
Widzę że nie brak tu psycholi Co jeden to głupszy wystarczy przeczytać tematy na kafeterii.Spadam bo szkoda moich nerwów!😡

Gość gość
Alfred ma schizofremie, w tej chorobie mania przesladowcza to norma

Gość gość
przerost prostaty jest ucisk na cewkę moczową i powoduje za wąski przepust objawy prostaty to nie tylko częste sikanie częste sikanie zaczyna się wtedy, gdy prostata jest bardzo duża i zabiera miejsce pęcherza uciskając na niego. Wtedy często oddaje się mocz, bo on nie ma gdzie się zbierać a ucisk na cewkę może pojawić się dużo wcześniej zależy w jaką stronę prostata zaczyna przerastać i gdzie daje większy ucisk

Gość gość
te, alfred :D a skąd ty się taki fajny wziąłeś :D jakaś ucieczka z psychiatryka i te rzeczy? :D

Gość gość
powinieneś zrobić badanie krwi na PSA

Gość KunWwa
Możliwe że prostata uciska Ci pęchcerz moczowy dlatego później leci. Miałem to samo, u mnie trwało to nawet dłużej, czasami nawet do 30-40 sekund. Warto się udać do lekarza, ale byłem w aptece, na początku dostałem jakiś suplement, nie pamiętam nazwy, teraz biorę suplement prostaceum ponieważ jest tańszy.

Witam Jakiś czas temu również miałem problem z oddawaniem moczu i po wizycie u lekarza dostałem rade by na początek wykupić suplement diety Prostaceum biorę to już kilka miesięcy i naprawdę widzę poprawę mam nadzieje że komuś tym pomogłem

Ja rowniez polecam prostaceum. Gdy zaczely sie nocne spacery męża do wc zaczal go stosowac. myslal ze bez lekarza sie nie obejdzie, a jednak.