Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja 21

SZUKAM PRZYJACIÓŁKI Z OKOLIC RADOMIA

Polecane posty

Gość gość
Kochana, zapomniałam na śmierć, że mam dyżur w pracy we wtorek do 18, więc może jednak przełożymy na inny dzień. Może na przykład na środę? Odezwij się. Czekam.

Gość gość
Kochana, uwierz mi i już więcej nie dręcz mnie! Czemu piękne usta Twe ciągle mówią "nie"?

Gość gość
Z której piosenki disco polo wykukałeś ten tekst "Gościu" z 03.04 z 14.33????

Gość gość
Pewnie nie ma problemu wszystko ustalimy sobie w srode. ..pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość gość
Pewnie nie ma problemu wszystko ustalimy sobie w srode. ..pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość gość
Kochana. w środę też nie mogę. Nie myśl, że się wycofuję czy coś. W środę z kolei ma lekarza, znowu zapomniałam. W czwartek nie mogę, bo mojego męża nie ma w domu i muszę być w domu żeby się zająć dziewczynkami. Chyba, że chciałabyś wpaść do mnie do domu. Umówiłybyśmy się na przykład pod kościołem na Grzybowskiej, wyszłabym po Ciebie, a później poszłybyśmy do mnie na kawę. Szczerze mówiąc, takie rozwiązanie byłoby dla mnie najlepsze. W piątek znowu jadę do cioci, weekend zajęty, ciągle coś, więc albo Tobie może nie pasować albo mi i trudno będzie się spotkać. Pomyśl nad tym rozwiązaniem i moją propozycją i daj znać. Czekam. Pa.

Gość gość
No nie, kochana! Przed chwilą jeszcze się okazało, że 8 czerwca, czyli w czwartek jest festyn u mojej młodszej córki w przedszkolu, więc ze spotkania znowu nici. Chyba jednak będziemy musiały przełożyć na inny termin. W przyszłym tygodniu wyjeżdżam, więc tez nie wiem czy dam radę. Jeszcze się domówimy. Odezwę się. Pozdrawiam.

Gość gość
ok .....ja w od przyszłego tygodnia nie będę mogła się spotkać do 25 czerwca... dlaczego, to już wyjaśnię jak się już nam uda spotkać ....... w takim razie trzymaj się cieplutko i do zobaczenia ....pozdrawiam

Gość gość
W takim razie zobaczymy się już na spokojnie po 25 czerwca. Pozdrawiam. Będziemy w kontakcie.

Gość gość
OK chyba że może jakoś spotkałybyśmy się w przyszłym tygodniu chociaż na chwilkę , chciałabym żebyśmy wymieniły się nr telefonów to nam ułatwi kontakt...

Gość gość
Ok. To może pomyślmy o wtorku 13 czerwca?

Gość gość
cześć kochana... tak wtorek mi pasuje po południu albo rano . napisz proszę jak u Ciebie będzie z chwilką wolnego czasu ,,, bardzo się cieszę że się spotkamy

Gość gość
Hej! Kochana, to umówmy się na 18 - stą koło mnie koło kościoła na Grzybowskiej, jeśli Tobie pasuje. Do południa jestem w pracy, później mam dziecka występ z baletu, dlatego nie będę mogła wcześniej. Daj znać czy możesz?

Gość gość
cześć cześć ,,, tak pasuje mi o 18 pod kościołem - będę do zobaczenia

Gość gość
Hej! Ok. To ja wyjdę po Ciebie. Będę w białej, długiej sukience.

Witam.Mieszkam w okolicach Radomia. Moje życie toczy się raz z górki raz pod górkę. Brakuje mi tylko fajnej psiapsiółki z którą mogłabym pogadać o wszystkim. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam

Witam Jeszcze raz ja:) Może ładniej to napiszę :)Mieszkam w okolicach Radomia. Życie moje jakoś się toczy raz z górki raz pod górkę. Brakuje mi tylko fajnej kumpeli z którą mogłabym się spotkać i pogadać o "wszystkim" . Może dlatego że pracuje w domu nie spotykam na swojej drodze zbyt wielu ludzi nie mam nikogo takiego. Pozdrawiam możne jakaś fajna kobitka też szuka kumpeli.

Gość Kobitka 0307
Hej hej Ewka131179 ja też jestem z okolic Radomia i bardzo chętnie Cię poznam . Może napiszę coś o sobie ....mam prawie 40 lat - w zasadzie to w tym roku , pracuję w Radomiu i też poszukuję bratniej duszy , żeby pogadać , napić się kawki albo umówić na wspólne zakupy. czy do kina ... Wprawdzie idą Święta i zapewne jak każda z nas masz dużo rzeczy do ogarnięcia. Tak więc może jakoś odezwiemy się do siebie po Świętach? napiszę do Ciebie na tym forum we środę po Świętach .....co Ty na to?? czekam na info... pozdrawiam Cię cieplutko..... K.

Gość DonDiego
Witajcie, Mam 4 dyszki, mieszkam w Radomiu, raczej zawsze uśmiechnięty, ogólnie średniawy i niezależny. Jeżeli Chciałabyś spędzać ze mną mile czas to czekam na kontakt. pozdrawiam

Gość gość sylwia
Mam 35 lat ,dzieci są już większe a ja nawet nie mam z kim wyjść do kina czy na jakieś zakupy , inne kolezanki jakoś wyjechały za granicę i kontakt znikomy. Jeżeli są tu dziewczyny w podobnej sytuacji to piszcie , fajnie by było gdzieś się wybrać razem , pogadać .

Gość gość sylwia
Nie podałam najważniejszego mianowicie że jestem z okolic Radomia aczkolwiek bliżej mi do Białobrzegów. Jestem mobilna często jeżdżę na zakupy do Radomia więc to dla mnie nie problem żeby się z kimś spotkać nawet z kimś z samego Radomia . Czekam na propozycje od was kobietki.

Gość Gość0307
Hej hej Sylwia...ja też szukam kumpeli ...jestem z okolic Radomia a pracuję w Radomiu...moje dzieciaki też duże i mam więcej czasu dla siebie...może się spotkamy....pogadamy

Gość gość
ze rzonko se pogadaj

Gość Gość0307
Dodam że jestem kobietką 40 -letnią która szuka drugiej kobietki na pogaduchy , kawkę , kino czy wspólne zakupki...

Gość gość
Witam. Temat co prawda stary, ale może ktoś jeszcze szuka bratniej duszy? Mam 25 lat, studiuję w Radomiu. Jestem spokojną, trochę nieśmiałą, wrażliwą dziewczyną. Do tego lojalną i oddaną w przyjaźni. Szukam kogoś z kim mogłabym wyjść na miasto, do restauracji, kina, na spacer, po prostu pobyć , porozmawiać tak po kobiecemu. Moje dwie przyjaciółki już jakiś czas temu opuściły Radom, kontakt się urwał. Zostałam sama jak palec, zero znajomych, życia towarzyskiego. Czuję się jakbym przyleciała z innej planety i jest mi bardzo przykro. Każdy ma jakichś swoich znajomych, a ja nic. Tylko studia dom i tak wygląda moje żałosne życie. Bardzo chcialabym to zmienić. Samotność i to wyobcowanie dobija mnie. Jeżeli jest tu jakaś dobra dusza lub dusze w podobnej sytuacji niech się odezwą. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Ja też szukam przyr****iółki. Mój telefon to Lenovo.