Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Świerze fakty

HISTORIA paźia wiekich postaci z f23 Warto PRZECZYTAĆ

Polecane posty

Gość Świerze fakty

4 lata temu poznałem niby niunie przez ! zaczeliśmy się spotykać, nad wodą, kawiarnia, kawa potem knajpa oczywiście ja stawiałem no i po jakimś czasie wiadomo macanie, lizanie pieszczenie ssanie cycow ale na sex powiedizała ze jeszcze nie jest gotowa i zebym poczekał zdziwiło mnie to trochę bo była wyjątkowo wulgarna, opalona, pyskata i zgrabna! raczej nie chciało mi się wierzyć, że to może być dziewica ale pomyślałem że pewnie los się do mnie uśmiechnął! Pokazałem ja też na zdjęciach rodzicom bo sama nigdy nie chciała przyjść do naszego i ojciec powiedział co prawda że niezła i żebym się za nią brał, natomiast mama od razu po zobaczeniu fotek oznajmiła, że to szmata, że nie jest dla mnie i żebym dał sobie spokój. Na początku kłóciłem się z nią oto mówiąc by jej tak nie nazywała bo ona ma na imię, Mariola i tak to trwało aż Mariola zaczęła coś stękać bym sobie kupiłauto, bo to bez sensu jeździć wszędzie autobusem, że jak przyjdie to będzie niebezpiecznie itp O dziwo sama znalazła auto za 15 tys. mówiąc że to jej znajomy sprzedaje i że okazja. Ze auto dobre i żebym kupował bo ponoć ma już kogoś zainteresowanego. Ja głupi i zaślepiony uwierzyłem jej wziąłem moje oszczędności i poprosiłem ojca by też mnie wspomógł. I dogadałem się że chłop spuści z tysiąc. To było wtedy jak byliśmy ponad miesiąc już razem i pojechaliśmy na miejsce ja z Mariolą. Tam był już gość dresik, przypakowany cwaniak, zaprponował żebym się przejechał na jazdę próbną. Mówił ze zna świetnie okolice i kierował mnie jak mam jechać, a ja głupi go słuchałem i kierowałem jak chciał. Aż mnie nakierował na garaże gdzie stało Audi z jakimiś typkami. Staneliśmy i mowi żebym spierrdalał z auta. Ja co jest kurrwa? Wychodzimy te typki z tym dresem podchodza i bomba mi w ryj! Zaczynają wyzywać od ffrajerów i cweli dostaję przekope. A Mariola podchodzi do dresika i zaczyna się z nim lizać a ten do niej dobradziewczynka. Potem mi wszystko wytlumaczyli że są parą, a ja jestem glupim frajerem do wydojenia. Kasę oczywiście zabrali, ale żeby tego było mało kazali mi wejść do bagażnika i wywieźli do ! W lesie Mariola z tym cwelem zaczeli sie bzykać tak ze ona siedziala na bagażniku i wszystko słyszałem co ona mowi gada do niego pocałuj mnie bo musiałam wytrzymać miesiąc z tym palantem, albo ten cwel zaczał bić w bagażnik smiejac się coo chciało się p******ć taka laskę co? W sumie to mnie najbardzije zabolało Potem wywalił mnie na ziemie przekopał i powiedział, że jak zrobie sprawę to będzie źle i odjechali z kasą, a ja wracałęm pieszo do domu cały czas płacząc. Nawet nie będę mówił co było jak wróciłem bo to na osobne opowiadanie. Ale teraz po 4 latach dalej mam szok i uraz do kobiet. Myślę że do końcażycia już żadnej nie zaufam i przez ten cały czas nie miałem nikogo bo tak mi zjechali psychę Dlatego jak przeczytalem ta opowieść o kuzynce to tak mi się smutno zaczęło robić i naprawdę jej współczuję. Ludzie to bestie, które bez pardonu ranią i niszczą dla wlasnej korzyści. Jestem przez to takim wrakiem, że jak widzę niezła laskę to po prostu mam taki uraz, że wydaje mi sie bankowo oszustką, szmatą i chętnie bym jej zajeebał. Tak już będzie do końca życia. Może powinien iść na , ale nie wiem czy jest sens i czy to coś zmieni

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować