Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marnak26lat

NIGDY NIEUFAJ KOBIETĄ oto moja historia

Polecane posty

Gość Marnak26lat

4 lata temu poznałem niby niunie przez ! zaczeliśmy się spotykać, nad wodą, kawiarnia, kawa potem knajpa oczywiście ja stawiałem no i po jakimś czasie wiadomo macanie, lizanie pieszczenie ssanie cycow ale na sex powiedizała ze jeszcze nie jest gotowa i zebym poczekał zdziwiło mnie to trochę bo była wyjątkowo wulgarna, opalona, pyskata i zgrabna! raczej nie chciało mi się wierzyć, że to może być dziewica ale pomyślałem że pewnie los się do mnie uśmiechnął! Pokazałem ja też na zdjęciach rodzicom bo sama nigdy nie chciała przyjść do naszego i ojciec powiedział co prawda że niezła i żebym się za nią brał, natomiast mama od razu po zobaczeniu fotek oznajmiła, że to szmata, że nie jest dla mnie i żebym dał sobie spokój. Na początku kłóciłem się z nią oto mówiąc by jej tak nie nazywała bo ona ma na imię, Mariola i tak to trwało aż Mariola zaczęła coś stękać bym sobie kupiłauto, bo to bez sensu jeździć wszędzie autobusem, że jak przyjdie to będzie niebezpiecznie itp O dziwo sama znalazła auto za 15 tys. mówiąc że to jej znajomy sprzedaje i że okazja. Ze auto dobre i żebym kupował bo ponoć ma już kogoś zainteresowanego. Ja głupi i zaślepiony uwierzyłem jej wziąłem moje oszczędności i poprosiłem ojca by też mnie wspomógł. I dogadałem się że chłop spuści z tysiąc. To było wtedy jak byliśmy ponad miesiąc już razem i pojechaliśmy na miejsce ja z Mariolą. Tam był już gość dresik, przypakowany cwaniak, zaprponował żebym się przejechał na jazdę próbną. Mówił ze zna świetnie okolice i kierował mnie jak mam jechać, a ja głupi go słuchałem i kierowałem jak chciał. Aż mnie nakierował na garaże gdzie stało Audi z jakimiś typkami. Staneliśmy i mowi żebym spierrdalał z auta. Ja co jest kurrwa? Wychodzimy te typki z tym dresem podchodza i bomba mi w ryj! Zaczynają wyzywać od ffrajerów i cweli dostaję przekope. A Mariola podchodzi do dresika i zaczyna się z nim lizać a ten do niej dobradziewczynka. Potem mi wszystko wytlumaczyli że są parą, a ja jestem glupim frajerem do wydojenia. Kasę oczywiście zabrali, ale żeby tego było mało kazali mi wejść do bagażnika i wywieźli do ! W lesie Mariola z tym cwelem zaczeli sie bzykać tak ze ona siedziala na bagażniku i wszystko słyszałem co ona mowi gada do niego pocałuj mnie bo musiałam wytrzymać miesiąc z tym palantem, albo ten cwel zaczał bić w bagażnik smiejac się coo chciało się p******ć taka laskę co? W sumie to mnie najbardzije zabolało Potem wywalił mnie na ziemie przekopał i powiedział, że jak zrobie sprawę to będzie źle i odjechali z kasą, a ja wracałęm pieszo do domu cały czas płacząc. Nawet nie będę mówił co było jak wróciłem bo to na osobne opowiadanie. Ale teraz po 4 latach dalej mam szok i uraz do kobiet. Myślę że do końcażycia już żadnej nie zaufam i przez ten cały czas nie miałem nikogo bo tak mi zjechali psychę Dlatego jak przeczytalem ta opowieść o kuzynce to tak mi się smutno zaczęło robić i naprawdę jej współczuję. Ludzie to bestie, które bez pardonu ranią i niszczą dla wlasnej korzyści. Jestem przez to takim wrakiem, że jak widzę niezła laskę to po prostu mam taki uraz, że wydaje mi sie bankowo oszustką, szmatą i chętnie bym jej zajeebał. Tak już będzie do końca życia. Może powinien iść na , ale nie wiem czy jest sens i czy to coś zmieni

Gość gość
dlaczego piszesz wierszem ?

dlaczego piszesz wierszem ? haha, dobre pytanie. takiego czegos czytac sie nie chce ;p skroc i napisz normalnie moze ktos przeczyta

Gość byłem most butifull women
dla mnie i tak kobiety nie istnieją to co mam ufać czy nie jeżeli są jak Bóg to i tak nie mam wyjścia

Gość Jakie to żałosne!
Jeżeli nie kitujesz to szczerze Ci współczuję.Dziwię się dlaczego nie powiadomiłeś o tym prokuratury?! To się w głowie nie mieści że takie dziadostwo chodzi po tym świecie😡 Masz nauczkę żeby nie ufać ludziom.Takie czasy, brat, brata w d*pe chata. Nie wiem jak bym się zachował w tej sytuacji? Na pewno bym zgłosił do prokuratury, na policję.Gdyby było trzeba wynajął bym detektywów,ale tak latwo nie odpuscił.Podziwiam Cie chlopie.

Gość byłem most butifull
byle była mądra

Gość byłem most butifull
o 9 idę

Gość JaaaaaaaaaaaaChetna
Dobra historia, jak scena z filmu. A jezeli to nie provo, to wspolczuje.. sa jeszcze normalne kobiety, uwierz.

Gość zacznij pisac bez błędów
to może na jakąś porządną trafisz

Gość byłem most butifull
jestem spóźniny przez was czy przez ciebie nie wiem czy te trzy minuty da się teraz nadrobić

Gość byłem most butifull
przez to opóźnienie stałem się handsom

Gość handsom11
opłaca się ufać kobietom ale to zależy od punktu przebywania danego mężczyzny

Gość handsom11
nie mam rozumu nie zastanawiam się i jest dobrze

Gość handsom11
mnie kobiety ufają to i ja kobietom ufam takie qui cropro

Gość ???????????????????
Nie istotne czy facet czy babka. Ludziom nie nalezy ufac. A ty dales sie wychoyac i na przyszlosc pamietaj, ze jezeli jakaS kobieta jest dla ciebie mila, to na bank cos bedzie chciala. Heh, a mowi sie, ze dresy to polmozgi a tu prosze jak ladnie chlopak kase przytulil. I o to chodzi.

Gość ???????????????????
Nie istotne czy facet czy babka. Ludziom nie nalezy ufac. A ty dales sie wychoyac i na przyszlosc pamietaj, ze jezeli jakaS kobieta jest dla ciebie mila, to na bank cos bedzie chciala. Heh, a mowi sie, ze dresy to polmozgi a tu prosze jak ladnie chlopak kase przytulil. I o to chodzi.

Gość handsom11
a to tak miało być Małe Qui Pro Quo

Gość handsom11
teraz to już naprawde muszę iść spóźnić się o kwadrans akademicki to jeszcze można:)

Gość gość
kobiety to szmaty

Gość gość
samce to szmaty

Gość gość
jak już to KOBIETOM, a nie KOBIETĄ !

Gość gość
co sie cwelu czepiasz, nie rozumiesz slowa? to kur wa nie poprawiaj

Gość Joasia 2001
Nie z czasownikami piszemy oddzielnie ty matole p********y xD

Gość gość
kobiety z forum maja w******e na twoje problemy:D

Gość gość
matole trzeba bylo szukac porzadnej kobiety a nie wulgarnej c**y. sam cchiaales szmate na raz to ja dostales buahah

Gość gość
po 1 kobieta nie powinno byc takiego slowa, po 2 babska to szmaty i wszystko jasne, autorze glowa do gory miej w******e w te szmaty one takie sa wszystko du pa zdobywaja dlatego badz cwaniszy od nich

Gość Panicz Gównofilec
hehe dobre