Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Botrytusek

Kolczyk w jezyku

Polecane posty

Gość Botrytusek

Witam zrobilam sobie kilka dni temu kolczyk w jezyku wszystko sie goi itd. Mam tylko pytanie czy bialy "osad" nalot wokol kolczyka a rany jest normalny ? Prosze o odpowiedz ;)

Gość gość
Tak. To zupełnie normalne. Będzie się utrzymywał do tygodnia :)

Gość gość
Całkiem normalne, też mam i ogólnie jak będziesz jadł to szybciej ci sie ten nalot bedzie robił niz normlanie ;)

Gość Botrytusek
Jem normalnie juz od 2 dni leciutko mam spuchniete wokol kolczyka ale jest ok mysle ze to szybko minie ;)) Dzieki i pozdrawiam

Gość gość
bolalo?

Gość Botrytusek
Przeklucie nie zacisnelam pięść i dałam radę lecz kolejne dni sa katorga :P jezyk puchnie ledwo co gadałam, o jedzeniu niema mowy (jedynie "Papki") jezyk czuly jest na ból wiec staralam sie nic nie mowic itd... ;) a każdy inaczej przezywa bol i gojenie ;) !

Ahahaha.ja to po 2godz.jadłam stałe pokarmy :D czyli?sucharowate zapiekanki,bo takie się zrobiły w piekarniku:) Paliłam papierosy pół godziny po "zabiegu",a po godzinie piłam alko :) Mnie koleżanka w domu robiła :) Nie bolało,ale ja mam słabe serce i mi się słabo zrobiło;) Miałam źle dobrany kolczyk i mi przeszkadzał.po godz.mi koleżanka zmieniła go bez problemu ;) Papek jeść Nie mogłam bo mi jakoś niewygodnie było ;) więc bez zbędnych ceregieli się obyło ;) fakt trochę bolało po ale nawet nie płukałam dentosetem ani nie ssałam kostek lodowo szałwiowych ;) Bo jęzorek był ładny;) Ale podpuchnięty grubo ponad tydzień...;)bo paliłam papierosy ;) Raz dostałam uczulenia od kolczyka i jak głupia go wyciągnęłam :/ A tego nie wolno robić,bo jeśli to by była jakas infekcja to było by słabo,bo może powstać ropień który zarosnie i wtedy usuwanie ropnia chirurgicznie i dziura w języku na stałe...:/ Miałam trudności z powrotnym założeniem go,ale się udało ;) najważniejsze odpowiednio dobrać następny kolczyk,ja zmieniałam co chwila na nowe bo mi obciążały język i budziłam się z drętwym :/ Teraz mam malutki z małymi kuleczkami :)I jest dobrze :) Choć szukam krótszej sztangi ;) Ale nie znalazłam :( a i pamiętaj o tym,żeby sprawdzać co jakiś czas czy są dobrze dokręcone kulki,kumpela połknęła sztangę ;)

Gość gość
Przebiłam język ponad 10 lat temu.pamętam że sam zabieg nie bolał, ale potem kilka dni była masakra. Język spuchl i kolczykiem kaleczyłam podniebienie.Ale to bolało... A ten biały nalot zejdzie. Cierpliwości.

Gość MyślicielXXIwieku
Kolczyk w języku świadczy o niskich horyzontach umysłowych. Podobne wrażenie robi skóra po solarce, tlenione włosy, oraz kolczyki w takich miejscach jak pępek, sutki, usta, nos, brew.

Ahahahaha.a powiedz mi,czy ludzie robiący kolczyka w jęzorku chodzą z wywalonym na wierzchu?raczej nie ;) Robimy to dla siebie bo mamy na to ochotę :)