Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorealka20+

plamienie 15 dnia cyklu co może oznaczać??

Polecane posty

Pierwszy raz mi się zdarzylo. Co to może oznaczać?? Proszę o rady bo nie wiem czy umawiać się już do gina

owulacja. Pewnie jajniki też cię bolą i być może masz też nieco wzdęty brzuch :p i nie pisz, że wcześniej nie miałaś, bo nie zawsze i nie każda kobieta plami.

Gość gość
nie boli mnie nic i brzuch jest normalny. Nigdy nie odczuwał zmian jakichkolwiek. które sugerowałyby owulacje i nigdy tez nie potrfaiłam tego sama określić. Dlatego jest to dla mnie dziwne bo nigdy wcześniej nie plamiłam w środku cyklu.

nie boli mnie nic i brzuch jest normalny. Nigdy nie odczuwał zmian jakichkolwiek. które sugerowałyby owulacje i nigdy tez nie potrfaiłam tego sama określić. Dlatego jest to dla mnie dziwne bo nigdy wcześniej nie plamiłam w środku cyklu.

Gość gość
Endometriozę może oznaczać, idź do lekarza. Endometrioza nie leczona omięśniaki, krwotoki po kichnięciu i kaszlnięciu, aż do usunięcia narządów. Takie początkowe objawy trzeba szybko leczyć, żeby przerost błony macicy uregulowano hormonalnie i da się z tym żyć.

Plamienia podczas owulacji zdarzaja sie wielu kobieta. Jezeli jest tylko plamieniem to nie masz powodu do zmartwien ale jesli to jest krwawienie i bedzie zdarzac sie czesciej oznacza to zaburzenia hormonalne.

Gość gość
do gość z 08.09 co ty wypisujesz??? po co niepotrzebnie straszysz dziewczynę? Jeśli to są niewielkie plamienia, to na bank owulacja. A to, że wcześniej nie miała takich plamień, nie znaczy,że raz na jakiś czas nie mogą się przytrafić.

Gość gość
To są tzw plamienia okołoowulacyjne tez tak mam od jakiegoś czasu.

Gość gość
Zdarzają mi się czasem,nie za często.Zazwyczaj wówczas owuluacji towarzyszy lekki ból jajnika.Byłam u lekarza bo nie ukrywam trochę się przestraszyłam gdy zdarzylo mi się to pierwszy raz ale wszystko w porządku.Oczywiście każda sytaucja jest inna ale nie ma co robić afery i straszyć.