Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMYSLALAM O NIM A ZA SEKUNDE ON NAPISAL MI TEXT-PRZEZNACZENIE?

Polecane posty

Gość gość

Modlilam sie o kogos, kto jest wazny dla mnie, jestesmy w kontacie emailowym.dzis pierwszy raz wyslal mi smsa, kiedy doslownie kilka sekund wczesniej pomyslalam o nim ...bylo to niesamowite, bo pomyslalam w ten sposob, ze jesli on jest mi przeznaczony to sie odezwie do poniedzialku....a tu prosze!!!!!od razu sms....wierzyc w cos takiego?

Gość fghyjkjhg
dziwne że nie piszesz z nim tylko znami :D palantko

Gość DJ 80's
wyczułaś pole magnetyczne swojego telefonu, pojawia sie na kilka sekund zanim pojawi sie wiadomość, nic nadzwyczajnego, ludzie którzy są sobie bliscy i wrażliwi odbierają się, synchronizują myśli, ale to nie przeznaczenie, to wrażliwość i znak że o sobie myślicie

Gość gość
DJ 80 ciesze sie ze odpowiedziales na moj post (czytam inne twoje wypowiedzi w jednym temacie o niedojrzalosci, bo chyba mnie tez troche dotyczy poniekad -brak celowosci ...). Ale ten o ktrym myslalam bardzo mi odpowiada jesli chodzi o wszystkie sfery, po prostu mysle o nim jak wstane, jak zasypiam...Jestesmy od tygodnia w innych krajach.Nie bylo miedzy nami seksu, calowalismy sie, bylo cudownie , byly rozmowy takie ze nie rozmawialam wczesniej z zadnym facetem.Znalismy sie tydzien i AZ tydzien. Moj swiat sie zmienil. Mam 31 lat a on 28.Tak bardzo chce bysmy b yli razem...ale daje mu wolnosc, nie narzucam sie...

Gość gość
no wlasnie DJ i o ta wrazliwosc DUCHOWA mi chodzi ktora pomiedzy nami byla....

Gość DJ 80's
często taka wrażliwość występuje przy silnym zaangażowaniu uczuciowym, serce jest organem który autentycznie jest swojego rodzaju anteną, wysyła fale 1000 razy silniejsze niż mózg, dlatego podobnież odczuwamy zdradę albo śmierć choć w danej chwili możemy nie dysponować takimi danymi, to nic nadzwyczajnego ani nie powinno być mylone z przeznaczeniem

Gość DJ 80's
jeśli chodzi om rozłąkę, nic na silę, miłość zawsze jest taka sama i zawsze można dopasować podobnego osobnika, sęk w tym ze często decyduje o tym przypadek, dlatego wiążemy sie z tym/tą a nie kimś innym, nie oznacza to że powinniśmy przebierać w partnerach, zdrada, rozstanie zawsze niesie za sobą konsekwencje nie warte chwili fascynacji kimś innym, masz racje nie narzucając sie, miłość to gra dwojga, ty wykonujesz jeden krok, ja kolejny

Gość gość
ale to boli.chce sie rzucic na niego .ale np z pierwszym emailem tez czekalam az on napisze. on nie lubi pisac, ale wiem ze mysli o mnie. to wiem na bank. zaprosil mnie na kolacje, dlugo z nikim sie tak nie czulam bliska duchowo. takie uczucie zawsze jest mi bliskie, nie tylko jesli chodzi seksualna sfere czy intelektualna.

Gość DJ 80's
musisz sie nauczyć panować nad emocjami bo cie przygniotą, a wiedz ze związki niszczy tez przesadny strach, to da sie kontrolować tylko musisz sobie wiele razy tłumaczyć aż do skutku, powodzenia Dobrej nocy

Gość gość
jaki strach? to czlowiek ktory mnie zrozumial w 200% o czym mowie, co mysle, w co wierze...

Gość gość
to nie fair sie zakochac bez wzajemnosci.wiem,ze mnie lubi etc. ma jakies plany leciec do innego kraju i studiowac przez pare lat co mnie dobilo....

Gość gość
zakochalas sie...

Gość gość
Nie. Ale jesteś głupia...

Gość A ja wierze w cos takiego
To sa sprawy,ktorych wyjasnic sie nie da.Ale czy on cie kocha?jesli by pisal ze usycha z tesknoty, pisalby codziennie, sprawdzal emaile...

Gość gość
hej.mysle, ze jak modlilam sie i myslalam onim to on to odczul takze. Mam nadzieje,ze mysli o mnie iteskni za mna...

Gość gość
tak przeznaczenie - przeznaczam ten tekst do zapomnienia

Gość gość
To, ze wy tak myślicie, nie znaczy, ze odbiorcy są do tego zmuszeni ;) tepe laski, żal mi was trochę.

Gość gość
nikt nikogo do niczego nie zmusza. internet to wolnosc slowa.

Gość gość
w tym samym czasie zachciało wam się seksu, było po obiedzie albo przed śniadaniem :D

Gość gość
to jak modlitwa o kasę do wypłaty - 30ty wypada w sobotę, a ja myślę o piątku w czwartek około północy...bo w kieszeni pusto - i tu bach, sms z banku w piątek rano :D...

Gość gość
nikt nikogo do niczego nie zmusza. internet to wolnosc slowa. Naprawdę? :D śmieszy mnie naiwność tych dziewczyn w jakieś bzdury. Przeznaczenie nie istnieje.