Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

normalni faceci

Polecane posty

Gość gość

czy sa jeszcze normalni faceci, jestem spokojną zadbana zgrabna dobrze zarabiajaca dziewczyną z wysoka kultura osobistą, po studiach, a spotykam samych wulgarnych cwaniaków prezentujacych zle maniery, zdarzaja sie dobrze wyksztalceni, ale o intensywnej przeszlosci seksualnej. zastanwia mnie czy sa panowie zrównoważeni w moim wieku 25 l at

Gość gość
kolejny glupi temat pewnie jestes gruba i glupia

Gość gość
a jaki to normalny facet

Gość gość
Są tacy ale tak do 25 roku życia wolicie tych wulgarnych cwaniaków a tego normalnego uważacie za ciotę. Dopiero później wam się przestawia wszystko odwrotnie. Trzeba było wcześniej docenić normalnego faceta. Ja sam jestem normalnym facetem i mam 22 lata i niewiele kobiet mnie doceniało gdy chciałem związku a teraz aż nawet proponują, że będą mnie utrzymywać nawet takie obłudne jesteście. Chcecie dobrych facetów gdy już żadni r****czy czy inni badboye już was nie chcą!

Gość gość
Wlasnie tak jak napisal przedmowca co to znaczy dla ciebie normalny ? Powiem ci dlaczego nie znalazlas odpowiedniego faceta bo masz za duze wymagania jak wiekszosc kobiet ! Faceci juz dawno obnizyli wymagania co do kobiet i coraz wiecej z nas ma kobiety ! dlatego zastanow sie nad soba i pomysl bo takim zachowaniem to mozesz byc sama :D

Gość gość84
Heh, a mnie zawsze zastanawiało, co to znaczy "obniżyć wymagania"? Czy mam być z kimś kto spełnia tylko szereg moich wymogów zamiast być z kimś, z kim tak naprawdę chciałbym być? A co do tematu...1) tak jak przedmówcy - co to dla Ciebie znaczy normalny facet?, po 2) Widać tylko wulgarnych cwaniaków zauważałaś...

Gość gość
e nie ma takich facetów sama bym takiego sobie zaklepała, ale cóż wiekszość to tacy imprezowicze niekulturalni i wogole masakra

Gość gość
a aty jestes normalna dziewczyną? Napisz wiec jaka jestes to ci poweim bo chyba masz o sobie za duze mniemanie

Gość gość
faceci ti r****cze

Gość gość
hahahaha

Gość gość
My nie jesteśmy r****czami To dziewczyny nam dają :)

Gość gość
ja jestem takim typem charakteru o jakim pisze autorka ale jakos nie moge spotkac pokrewnej duszy

Gość gość
kolejny glupawy temat

Gość gość
fakt to forum schodzi na psy ehhhhhhhhhhh

a dlaczego w temacie o normalnych kobietach nikt nie napisze że to głupi temat :D Nudne te prowokacje sa już, kiedyś było fajniej

Gość gość
prowaokacja na prowokacji nie mozna znaleźć sensownego tematu bo dyskusje schodzą z głównego wątku i robi sie dyskusja o katastrofie smoleńskiej, magicznych umiejtnosciach i doggingu ale forum schodzi na psy

Gość gość
ale glupoty piszecie przez takie komenty jak wyzesz schodzi na psy

Gość gość
dla mnie facet musi umiec zapewnic byt rodzinie i byc wyrozumialy

Gość gość
to prawda że ludzie dobierają się charakterami, ale czasem z braku laku są one bardzo przeciwne, dlatego taka babka jak ty powinna szukac kogos w swoim stylu

Gość gość
czy sa jeszcze normalni faceci, jestem spokojną zadbana zgrabna dobrze zarabiajaca dziewczyną z wysoka kultura osobistą, po studiach, a spotykam samych wulgarnych cwaniaków prezentujacych zle maniery, zdarzaja sie dobrze wyksztalceni, ale o intensywnej przeszlosci seksualnej. zastanwia mnie czy sa panowie zrównoważeni w moim wieku 25 l at ------------------------------------------------------------------------------------------------ ale ona szuka jakiegos prawika, dobrze trafilas kafe to wylegarnia zdesperowanych brzydali ktorzy nie potrafili z******c

Gość gość
są, prawdopodobnie pracują, więcej się uczą, wcześniej wstają i przez to kładą sie spać, prawdopodobnie nieśmiałość jest tą cechą która sprawia ze nigdy na siebie nie natrafiacie, a jeśli już to nie ciągniecie znajomości dalej, lumperia ma to do siebie ze nie ma nic do roboty chodzi na dyskoteki i jest wyrachowana przez to znajduja facetów, ale pewnie ty takiego bys nei chciała