Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattero

Epapieros dla kobiety?

Polecane posty

Gość pattero

Jaki epapieros będzie najlepszy dla kobiety? Próbuję namówic mamę na przejście na epapierosa, ale mówi że nie pasują jej te, które wyglądają na długopisy. Natomiast te małe mają podobno bardzo słabe baterie. Znajdę jakiś kompromis?

Gość gość
nie kupuj bo i tak to żuci w kąt

Gość gość
żuci na pewno, ale tobą o słownik.

Gość gość
potwierdzam ze te male szybko sie wyczerpuja wystarczy zaciagnac sie 2 razy i juz sa nagrzane . wiekszych nie mialam ale sa drogie i podobno mozna zmieniac olejki a w malym jest tylko jeden. mam kawowy i mi pasuje:)

Gość pattero
No właśnie, chodzi o to żeby bateria nie kończyła się za chwilę. Bo to bez sensu. Chodzi o to żeby mogła zastąpić zwykłe papierosy a nie używała epapierosa w przerwach między jednym a drugim zwykłym.

Gość gość
epapieros jes szkodliwy bardziej od zwykłych papierosów lepiej kup jej kudzu root

Gość gość
"epapieros jest bardziej szkodliwy od zwyklych" wiekszej glupoty napisanej przez guimbusa nie slyszalem 🖐️

Gość gość
A nie możesz zabrać mamy do sklepu i niech sama sobie wybierze, taki jaki będzie jej pasował. Teraz jest tak szeroki asortyment, że na pewno coś jej się spodoba :D

Gość MacKwak
Pattero jak chcesz, to Ci odsprzedam mojego epapieroska, po okazyjnej cenie. Bo ja już nie palę od 3 msc :P

Cigger Icon jest mały ale z ładowarką przenośną. Więc nie skończy Ci się bateria w środku dnia. Ładowarka wygląda jak paczka papierosów. Więc jest wygodny.

Gość dorotyhy
Ja nie przepadam za slimami. Chociaż ma się wrażenie że pali się zwyklego papierosa dzięki nim :)

Gość Kania888
Hej ja polecam e-papierosy firmy Lime, mają świetne smaki - najlepsze jakie paliłam i można u nich kupić sobie kolorowe epapierosy . Dla mnie najlepsza firma epapierosowa

Kania, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Szukam na brata pod choinkę kolorowego e-papierosa ale są strasznie tandetne. na stronie tutaj widzę, że oni mają śliczne niebieskie ale zanim wydam parę stówek to chcę wiedzieć czy warto kupić je też ze względu na jakieś inne dane techniczne nie tylko wygląd...

Gość Kania888
Dla mnie te epapieroski są super, przede wszystkim nie przeciekają jak większość tych na rynku, olejki mają igiełki gdzie też nie wylewamy połowy olejki, przy okazji napełniania a poza tym świetna opcja jest z ładowarką usb , podłączam w pracy pod laptopa i się ładuje.

Gość gość
Podpisuje się pod Kanią, tak epapierosy lime są świetne, sam palę i nie zamierzam przestać. Największy dla mnie plus to, to że nie przeciekają i jak wlewam inny smak olejka to nie czuć poprzedniego.

Gość Martyncia_ci
Ja poszłam za przykładem swojej mamy i przerzuciłam się na epalenie. Powiem szczerze że od tego epalenia od razu lepiej się czuję. Nawet czuję ze na siłowni lepiej mi się cwiczy i od razu nie dostaję zadyszki. Ogólnie polecam.

Gość Ellllkka223
Zwykle nie ma chyba podziału na e-papierosy dla kobiet i mężczyzn. Ale ostatnio widziałam kilka modeli, które można kupić w wersji kolorowej, a nie tylko czarne: http://mylime.pl/e-sklep/produkt/60-simple-m, podobają mi się te niebieskie.

Gość gość
kolorowe e-papierosy to świetne rozwiązanie zwłaszcza dla kobiet, dobrze że ktoś o nas pomyślał a te kolorowe można kupić przez tą stronkę mylime.pl ???

Gość gość
a możecie polecić jakiegoś konkretnego e-papierosa? Szukam czegoś kobiecego i niedrogiego:)

Gość nikittja
Z niedrogich a dobrych to mogę Ci polecić taki model: http://mylime.pl/e-sklep/produkt/68-start-m, ja mam biały kolor. Albo jak lubisz trochę bardziej designerskie to model Smart G jest dostępny w sześciu kolorach, ma dwie bateria i jest teraz w promocji do niedzieli.

Gość Mar33ta
Mi chodzi po głowie pomarańczowy lime, ale tak się zastanawiam, czy nie za bardzo będzie się rzucał w oczy???

Gość Betty1984
Może i reklama ale bez nich i tak byśmy w sklepach byli narażeni na namawianie przez sprzedawców więc mi to wszystko jedno ;) ja się dałam akurat namówić na tego epapka bo wreszcie chcę rzucić normalne faje... mam ten zestaw dopiero od 2 tygodni więc oprócz fajnego smaku i koloru trudno powiedzieć coś więcej. Zobaczymy :)

Gość Antypapierosnik
Palilem 60 lat. W maju 2013 poddalem sie zabiegowi biorezonansem, i nie pale. Nie wierzylem ze to dziala, a teraz wierze. zalecam.

Gość majorka90
w koncu po to mamy internet i rózne fora, żeby na nich sie wypowiadac, udzielac rad i dzielic sie swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Podzielam zdanie co do e-papierosów Lime. Ja wypróbowałam kilka i zawsze sie psuły, a lime jest porzadnym sprzetem i niczym negatywnym mnie jeszcze nie zaskoczył.

Gość gość
z tego co wiem to Lime daje na swój sprzęt kilkumiesieczną gwarancję daltego można takiemu producentowi zaufać, chyba nizkt z Nas nie chciałaby zainwestować w e papierosa który zaraz wyląduje w koszu i nawet nie będziemy mogli ubiegać sie o zwrot gotówki za kupiony sprzęt.