Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoconutGirl

Podejmij wyzwanie 1000 kalorii - Kto chetny ? :)

Polecane posty

Gość CoconutGirl

Witajcie, Jak w temacie, czy jest ktoś kto od dziś zaczyna dietę 1000 kalorii ? To moje drugie podejście do tej diety, dwa pata temu przez dwa miesiące było -10, tym razem nie będzie gorzej (mam nadzieję ). :D Zapraszam do wspólnego odchudzania sie.

Gość gość
masz jakies jojo? ze znowu na diete 1000kcal decydujesz sie? czy trzymasz wage, a chcesz zrzucic kolejne 10kg?

Gość gość
czy na 1000 kcal ma sie zjesc 1000 na dzien i juz czy np na sniadanie tyle a tyle a na 2 tyle i tyle kcal? jak to jest

Na przestrzeni 2 lat przybylo mi 5 z tych utraconych 10. Zmiwbulam pracę ba tzw biurkowa i niestety fast foody zawladnely moim życiem. Więc wszystko na własne życzenie.

Gość gość
dzieki , pewnie trzeba wyeliminowac niektore produkty a niektore od zcasu do czasu mozesz podac jakis przyklad menu

Gość Grooba Kinga
Hej, odchudzasz się dalej? Bo ja od 3 dni stosuję tą dietę, ale nie mam jakichś norm kalorycznych dla posiłków... raczej jem: śniadanie- zjadłam dziś ok 200 kcal, a potem jakoś to dopełnię :) I od wczoraj jeżdżę na rowerku stacjonarnym- chcę jeździć codziennie po 1,5 h. Chciałabym zacząć też Skalpel Chodakowskiej, zrobiłam całe 20 minut (na ponad 40) i byłam strasznie padnięta i obolała :(

Gość marikaaaaaa1
hej witajcie, dziewczyny. odchudzam się od roku, a tak na prawdę to rok temu zmieniłam totalnie tryb zycia.wiecej sie ruszam, bo prace mam siedzącą. a jesli chodzi o jedzonko to jem tak w zakresie 1300-1500. dla przykladu wklejam swój jadłospis. http://www.ilewazy.pl/dziennik/mojeprodukty/ac47cc schudlam przez 5 miesiecy 11 kg. moja waga na dzien dzisiejszy to 58kg przy wzroscie 166cm. chetnie z wami popisze, bo potrzebuje sie czasem wygadac ;)) trzymam kciuki za wasze poczyniania wagowo-dietowe.