Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąza przy wyniku 0.85 hcg.?? Lekarz nie wykluczyl.Co myslicie??

Polecane posty

Gość gość

wczoraj przez cały dzien silnie bolał mnie brzuch a mianowicie podbrzuszei dosc mocno kuło i przestawało i tak w koło.Pojechałam do gina i po badaniu stwierdził ze mam mono rozpulchniona macice i ze mam zrobic beta hcg. Ostatnia @ miałam 10.06. Wynik bety wyszedł 0.85 . Wiec juz nic nie rozumiem z tego,natomiast lekarz mi powiedział ze nie mam sie denerwowac jak wynik bedzie ujemny bo mogło byc jeszcze za wczesnie bo od stosunku dzis mija 10 dzien. Co o tym myslicie?? Jeszcze jak mnie badal usg dopochwowym to powiedział ze mam nietypowo położoną macice,ale z tego wszystkiego puzniej zapomniałam sie go zapytac czy to moze byc problemem zajscia w ciaze,staramy sie co prawda dopiero od 3 miesiecy. Pytał sie czy miałam robione jakies zabiegi czy mialam cos wycinane i takie tam ale nigdy zadnych problemow z tymi sprawami nie miaąłm. Co o tym dziewczyny myslicie??

Gość gość
juz sie o to kilka razy pytalas i ci dziewczyny napisaly co o tym mysla.

Gość gość
myślimy, że to chyba lekarz był najbardziej kompetentna osobą do udzielenia odpowiedzi na twoje pytania i jego zdanie powinnaś brać najbardziej pod uwagę, myslimy również, że juz wczoraj załozyłaś podobny temat, więc nie zaśmiecaj forum,

Gość gość
Jeszcze jak mnie badal usg dopochwowym to powiedział ze mam nietypowo położoną macice,ale z tego wszystkiego puzniej zapomniałam sie go zapytac czy to moze byc problemem zajscia w ciaze,staramy sie co prawda dopiero od 3 miesiecy. Pytał sie czy miałam robione jakies zabiegi czy mialam cos wycinane i takie tam ale nigdy zadnych problemow z tymi sprawami nie miaąłm. Co o tym dziewczyny myslicie?? Po to jest te forum,wiec pytam jezeli ktos miał moze podobnie to chyba zaden problem zeby siie wypowiedziec

Gość gość
bete, testy robi się po terminie miesiączki!!!! czekaj, nie schizuj!!! jak narazie z twojej bety wynika że ciąży nie ma.

Gość gość
TO fotum jeśli już i tak- jest po to, żeby zadawać pytania, ale jak ktos nie rozumie tego, co się do niego napisało dzień wcześniej i po raz kolejny zadaje to samo pytanie, to jest to wkurzające- chyba nie zaprzeczysz

Gość stwierdzam, ze
ciąży brak :)

Gość gość
to nie jest ciaza.... mi 10 dni po owulacji beta wyszla ok 30. Powodzenia w nastepnym cyklu

Gość gość
skoro ostatnią @ miałaś 10 czerwca, to nie wiem po co ten lekarz zlecił Ci badanie Bhcg? przecież beta wyjdzie Ci najwcześniej 10 dni po owulacji, a Ty skoro miałaś ost. @ 10 czerwca to owulację mogłaś mieć około 23 czerwca więc jakim cudem beta ma wyjść pozytywna skoro zarodek nie miał czasu się jeszcze zagnieździć i tym samym nie ma możliwości by test z krwi wykrył ciążę lepiej zmień lekarza

Gość gość
popieram osobe piszaca wyzej- zmien lekarza i nastepnym razem sluchaj przy wizycie, co on do ciebie mowi i zadawaj pytania, jak czegos nie wiesz, polecam spisanie pytan na kartce, zeby niczego nie zapomniec, nie bedziesz wtedy musiala pytac jasnowidzow na forum, sorry, ale nikt z nas ci nie pomoze