Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc22

Polećcie jakiś żel na kontuzje

Polecane posty

Gość gosc22

Witam Chciałbym prosić o radę i polecenie jakiegoś produktu. Od jakiegoś czasu boli mnie strasznie bark, chyba to jakieś nadwyrężenie. Barku nie mam spuchniętego, ani stłuczonego. Trochę ćwiczę i może to od tego. Czy może ktoś polecić jakąś dobrą maść lub żel na tego typu przypadłość. Z góry dziękuję Pozdrawiam

Gość gość
Jezeli to juz od jakiegos czasu to przydałby sie jakis fizjoterapeuta a nie maść :)

Gość gosc22
Byłem u kręgarza, coś tam bapka nastawiła. Gadała, że bark mi wypadł itp. Po wizycie miałem w cholerę siniaka teraz już ładnie zeszło i dlatego pytam się o jakiś żel lub maść. Jak to mi nie pomoże to będę musiał chyba jednak skoczyć do tego fizjoterapeuty.

Gość gość
Najlepiej zrób zdjęcie rtg i od razu z tym idź do fizjoterapeuty. Jak jesteś z Poznania, mogę kogoś polecić :)

Gość gość
Mi lekarz przepisał ketonal żel na kontuzję nadgarstka - jest na receptę. Pomogło. Ale jeśli nie wiesz dokładnie, co ci jest, to też proponuję fachową poradę lekarza, prześwietlenie i fizjoterapię.

Gość lilialuiza
neo-capsiderm A kręglarza stosuje okultystyczne metody. Nie warto.

Gość Eszk
Voltaren bardzo pomaga np. na skręcenie kostki , na bóle pleców i wgl.

Gość gość
lilialuiza może u kręglarza tak, ale kręgarz to insza inszość jest. Mi kilka razy pomógł kręgarz i walę jak w dym i polecam znajomym, wszyscy zadowoleni.

Gość lilialuiza
To jest to sam. A w zasadzie nie ma kogoś takiego jak kręgarz. Niektórzy tak mówią na kręglarza. Pomaga tylko pozornie. A w gruncie rzeczy wystawia na działanie złych duchów.