Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do tych co wyzywają/obrażają na forum - z jakiego powodu to robicie?

Polecane posty

Gość gość

zazdrość, nie macie nic lepszego do roboty?

Gość okryta kocem
z nudów 🖐️ dobra rada - olej ciepłym moczem.

Gość gość
też czasami mnie to zastanawia. Myślę że w osobistej relacji są to fajni i do pogadania ludzie... ale ta anonimowość wyzwala jakieś "ciemne noce". To tak jak z toaletą w centrum handlowym, każda kobieta która tam wchodzi zadbana, wyperfumowana, a toalety w tragicznym stanie. Jak nikt nie widzi można robić co się chce.... szkoda

Gość gość
pytałam tutaj o to nie raz i nikt mi nie odpowiedział, i tak się zastanawiam, może nikt w domu się z nimi nie liczy? Mąż rządzi, a one nie mają nic do powiedzenia? I tu się wyżywają, nie wiem

już kiedyś pisałam w necie można być kim się chce niektóre z nas zmieniają sobie osobowość żeby się lepiej poczuć i wtedy rzeczywiście ciemna strona mocy z nas wychodzi bo skoro jestem anonimowa to mogę nagadać komu chcę i co chcę i nikt mnie przecież nie pozna w domu jestem nikim tutaj mogę popisywać się elokwencją i wiedza na mnóstwo tematów, a że powierzchownie? nikt nie zauważy i tak najwięcej forumowiczek przyciągają tematy ,,pyskówki" wtedy można sobie jeździć nawzajem bez oporów i nie trzeba mieć nawet podstawowej wiedzy na dany temat nie powiem bywam chamska i wredna potrafię się bez sensu zacietrzewić na jakimś temacie czasem dla samego ubawu wejdę na jakąś pyskówkę bo forum wciąga, tematy wciągają, i w ogóle net uzależnia tylko czasem trzeba mieć dystans i się opanowac

Gość powiem wam jedno
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot? Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego"