Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co moje dziecko narysowalo ...... !!!

Polecane posty

Gość gość

Trzyletni synek nie jmie jeszcze dobrze rysowac wlasciwie to bazgra, dzisiaj zrobili sobie ze starsza siostra konkurs plastyczny, pokazali mi swoje prace i co widze na obrazku synka - penisa:O twierdzi ze to banan na kolkach :D i co ja mam z tym zrobic?

Gość gość
ja jako 3 letnie dziecko maniakalnie rysowałam penisy i co? i nic mi nie jest ;)

Gość gość
Hahah:D Zastanawiam sie czy on faktycznie tego banana na kolkach narysowal, no wyglada jak meski penis ! Z oczkami i buzia ;)

Gość gość
"no wyglada jak meski penis ! Z oczkami i buzia oczko" jakie to szczęście, że zazwyczaj kocham się z zamkniętymi oczami, czego bym się jeszcze nie dowiedziała.

Gość gość
hahahahahaahahahahahahahahahahaha:d

Gość gość
idź do psychoterapeuty. Masz skojarzenia :D

Gość gość
Zrob zdjecie i wklej:Pbo nie uwierze ze.to nie prowo :P

Gość gość
hahahahhaaa :)

Gość gość
Chcialam zrobic zdjecie ale mam pelna pamiec w telefonie :D kurcze az zaluje ze nie moge wam tego pokazac;)

cyknij fotke i uwiecznij w albumie jako dziewiczy rysynek dziecia z opisem twórczosci "banan na kółkach" W dorosłosci bedą miec brecha z tego Kiedys kiedys tez mi moje w ogrodku kwiaty powyrywaly robiąc sobie dodatkowa plaże, bo jedna piaskownica bylo im zamalo,i sobie pole do leżakowania znalazły wsrod wyrywanych moich kochanych kwiatkow.Najpierw zamordowalam a pozniej uwiecznilam ich "pomysłowosć" w albumie

Gość gość
o co Ty się dziwisz ,pełno tego wysmarowanego jest na murach ,to może gdzieś zobaczył .

schowaj w folijkę na pamiątkę kiedyś dzieciom narobisz obciachu :)

Gość gość
Nie na murze raczej nie widzial bo w okolicy nie ma takich mazidel. Nieraz sie zastanawialam co bym zrobila jakby dzieci zobaczyly gdzies na murze tego typu bohomazy i zapytaly co to jest to co bym odpowiedziala. Ale raczej nie widzieli, tu gdzie mieszkam nie robia takich arcydziel na murach.

no to w takich sytuacjach odpowiada sie "a skąd mam to wiedziec,nie wiem co autor mial na mysli ,i co to przedstawiac mialo" i dalej sie idzie przed siebie z zażenowaną miną :p

Gość gość
Skoro maly mowi ze to banan to banan....a moj.4latek czesto jak maluje postacie to tysuje siusiaka i nie robie z tego problemu

Gość gość
Hehe zostawie sobie na pamiatke i dam mu w ramkach na osiemnastke :P

Gość gość
w bajkach disneja wystepuja czasem takie artefakty, mógł chłopiec zapamiętać. i jesli ogląda filmy od tego pana to lepiej niech przestanie.

Gość gość
a jakie polecasz jak nie disney?

Gość gość
Jakie znowu artefakty?? Szczerze mowiac on jedyne bajki jakie lubi ogladac to te na kanale Disney Junior...

Gość gość
a proszę : www.wykop.pl/ramka/18665/penis-w-bajce-disneya/ www.snopes.com/disney/films/rescuers.asp

Gość gość
Ja penisa szukac tam nie bede bo nie zamierzam nic instalowac czego nie znam.

o raanyy kogutaa... to trzeba naprawde doglebną analize wyykonac, aby na tamtym obrazku doszukac sie dziela przedstawiający penisa Czy wiesz ,że nawet psychiatrzy stawiaja kleksy i sie pytają co pani to przypomina? a skojarzenia są weryfikowane do poddania diagnozy, tak więc ,coniektórzy poprzez te skojarzenia dopatrując sie penisa takze powinni byc chyba przebadani

Gość gość
wcale nie dogłębną, wystarczy spojrzeć. a dziecko widzi obrazek, a treśc pozostaje mu w głowie. jeśli komus sie wydaje, że widziane obrazy nie pozostają w podświadomosci, to sie myli. ale w sumie wisi mi, co pokazujecie dzieciom, tylko dlaczego świat damsko męski jest dzis tak porypany??

Gość gość
nie trzeba sie doszukiwać, no ludzie, w drugim linku chyba widać wyraźnie to coś???? Nie widać??? nie wierze, że patrzy ktoś i tego nie widzi :(

To chyba jakis pan w sutannie nie mial co w nocy robic i z uporem maniaka uparcie zaczął dogłebne analizy klatka po klatce animek wykonywac ,aby dopatrzec sie tego czego szukał :p Właczcie sobie mange hentai ,tam bedziecie miec dosyt,a nie disneya

Szczerze mówiąc to specjalnie poszukałam książki z Arielką i obrazek z zamkiem mam teraz przed oczami w książce i nieco się różni od tego z linku :) pewnie ktoś sobie jaja robił a teraz niektórzy mają się czym jarać :D