Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiattek19

Jak się dostać z RZYMU/WŁOCH na SARDYNIĘ??? Podróż na własną rękę. Wejdź prosze!

Polecane posty

Gość Kwiattek19

Witam, w ogóle się nie orientuję w przewozach zagranicznych. Mam dojazd ze znajomym do Rzymu, a z Rzymu muszę dostać się do Platamony na Sardynii (północny zachód wyspy). I teraz? jak się dostać? Ktoś się orientuje może jak działają tam promy/ pociągi /cokolwiek? (oprócz samolotów nie stać mnie chyba, że ktoś może zna jakieś takie...) chcę tylko dostać się na wyspę potem mogę już jechać nawet stopem. Postanowiłam napisać, może ktoś się orientuje...? Jadę na własną rękę, nocleg na wsypie mam.

super! to fajne być takim wolnym, niezależnym. :) ja mam 22 lata, kiedyś podróżowałam z mamą np. po Afryce, a teraz chcę jechać sama. Jak się przygotować? O czym pamiętać? dojazd mam do włoch. a nocleg mam na sardynii więc zaczynam kombinowac :)

Gość gość
trzeba przede wszystkim szukać, jest wiele ciekawych ofert, są stronki gdzie rezerwuje się tanie loty, warto na nie zaglądać, śledzić, ja tak robię i sama organizuję sobie podróże, odrzuciłam już dawno coś takiego jak biura podróży, a jeśli mowa o Włoszech to polecam Katanię, tutaj jest niezła oferta i też loty do innych włoskich miast w miłych dla portfela cenach http://www.pansamolocik.pl/media/bezposrednie-loty-warszawa---katania-za-578-zl-,66.html

Gość KaśkaCe
Teraz są nowe połączenia z Bydgoszczy do Rzymu. Widziałam na ich stronie http://bzg.aero/ i chyba się skuszę na jakiś wypad za granicę. Dzwoniłam dowiadywać się o cenę, ale nie byłam pewna terminu więc to jest jeszcze kwestią dogadania. Jeśli zatem masz chęć na wypad to najlepiej z Bydgoszczy.