Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rachellllka

Nie wyszło mi z rówieśnikiem - brać starszego?

Polecane posty

Gość Rachellllka

Jak myślicie? Podobam się pewnemu panu, ma obecnie 49 lat, jest po rozwodzie i tak się zastanawiam, czy by się nie zacząć z nim spotykać?

Gość gość
jaki sie trafi takiego bierz :D to jakas plaga,wakacje sie zaczely i dziewczyny ruszyly na podboj starych dziadow koorwa jakie to zalosne :o

Gość gość
co to znaczy "brać"? a ile masz lat?

Gość Rachellllka
23.

Gość gość
a twoj ojciec ile ma lat?:D

Gość Rachellllka
Nic nie poradzę. Podobał mi się facet w moim wieku, byłam po uszy zakochana, ale co z tego, skoro mnie nie dostrzegał? Może zwyczajnie tęsknię za miłością?

Gość Rachellllka
Nie mam ojca.

Gość gość
w takim razie ile by mial lat?:D

Gość Rachellllka
60. Niestety zmarł:(

Gość gość
bierz po prostu innego, a wiek jakie ma znaczenie? jak głupi facet to niezależnie od wieku już taki będzie, a jak mądry, odpowiedzialny itd to myślisz, że kilka lat wstecz był inny? Ludzie bardzo rzadko się zmieniają.

Gość gość
czyli szukasz zastepczego tatusia moze [ozwol by twoja matka poszukala sobie faceta ty bedziesz miala ojca z malym bonusem bedzie was na zmiane posuwal :D

Gość Rachellllka
Mam już dość bycia samotną, niekochaną, nieakceptowaną. Jestem tak spragniona uczucia, że jestem gotowa odwzajemnić uczucie tego faceta i powoli mam w d***e to, jak będę postrzegana.

Gość Rachellllka
To nie jest, do cholery, zabawne. Nigdy bym matce chłopa nie odbiła.

Gość Rachellllka
Całe życie byłam sama, całe życie nikomu na mnie nie zależało. Tymczasem ja też mam uczucia i swoje potrzeby. Gdyby mi wyszło z kolegą, to bym nie szukała zapomnienia w ramionach starszego.

Gość gość
Prowokacja, jakiś stary idiota ciagle puszcza topiki o starych dziadkach z młodszymi dziewcznyami. Jakos w realu ani widu ani slychu o takich parach i dobrze! Po co komu stary facio na partnera:o Jak już, to młodszy albo rowiesnik, a nie jakiś podstarzaly facio z kryzysem wieku średniego i mala glowka miedzy nogami, bllleeeeee

Gość Rachellllka
Przykro mi, nie mam z tym związku. To moja historia oparta na 100% prawdzie.

Gość gość
Spróbuj, a co Ci zależy, jestes wolna możesz robić co chcesz. Nikt nie powiedział, że musisz z nim ślub zaraz brać.

Gość gość
Brac! :-D

Gość Taka mała:))))
Ja normalnie oszaleje, od jakiegoś czasu na kafeterii nic tylko młoda z dużo starszym, kuźwa ludzie skąd wy to bierzecie, czy to jest jakaś wszechobecna dziwna moda na takie związki? Jak słyszę młodziutka dziewczyna z 40 lub 50 letnim facetem to mi się scyzoryk otwiera.

Gość cocojumbo1234
zostaw stare pudlo,malo to mlodych?czy ty nie czaisz,ze stary cie rwie bo mu sie chce mlodej d**y?pewnie po rozwodzie mysli ze nawet osiemnastki go beda chcialy bo mu pewnosc siebie wzrosla...stare pr***no bedzie ci wagine obrabiac i swoimi starymi pomarszczonymi genitaliami ocierac sie o ciebie...BLEEE! puszcze pawia zaraz

Gość Rachellllka
Kiedy nie podobam się rówieśnikom...

Gość Rachellllka
:(

Gość gość
Czemu nie.

Gość cocojumbo1234
Rachellllko!Powaznie.Znajdziesz sobie napewno odpowiedniego faceta.U rowiesnikow tez napewno masz powodzenie,a zaloty starego pierdziela traktuj jak dodatkowe klikniecia,tak jak borys szyc w reklamie.Powodzenia i wytrwalosci!

Gość Rachellllka
Właśnie nie mam. Od 2 lat jestem w nim zakochana, jeździmy tym samym pociągiem i ciągle kończy się na wzdychaniu. On albo d**a wołowa, albo ignorant - za cholerę nie podejdzie pierwszy, czai się po kątach. Dlatego szukam szczęścia z innym, który mnie przynajmniej docenia.

Gość cocojumbo1234
Pierwsze czytam o innym w tym temacie...Zagadaj sama,a moze cie kreca stare kije?Ja mam 29 lat,mysle,ze mloda jestem,nie wyobrazam sobie zeby mnie mial taki typ posuwac,ze o milosciach,pocalunkach itd nie wspomne...Jeszcze tylko mu wągry wyciskac na gebie.Zrob jak uwazasz,ale ja bym nie brala towaru po terminie i uzywanego,aby sobie ukladac zycie.