Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naszmantja

hej czy ktos mi pomoze teraz wszytko po kolei poukladac w glowie?

Polecane posty

Gość Naszmantja

czesc dziewczyny,wiem ze jest internet ale gubie sie juz we wszytskim ,pomozecie mi ? otoz 16 czerwca pierwszy raz w zyciu zdecydowalismy sie na stosunek, dzis strasznie krecilo mi sie w glowie zrobilam testi 2 kreski....ciesze sie ale.... nie wierzylismy ze za pierwszym strzalem cos sie uda wiec palilam , i 3 razy grubo imprezowalamwino piwo....mam nadzieje ze wszytko bedzie ok? czy jesc kwas foliwoy czy juz zapozno ..wszedzie pisze ze miesiac przed i od samej ciazy, bo w 4 tyg to juz za pozno...czy juz teraz isc do lekarza ..bede wdzieczna za pomoc bo nie mam bliskiej kobiety napogaduchy...

Gość gość
jak mogłaś imprezować wiedząc o ciąży? nie pij, nie pal, bierz kwas foliowy i idz do lekarza....

Gość Naszmantja
nie widzialam ..dopiero dzis zrobilam test..robilam wczesniej i jedna krecha a dzis dwie w dniu miesiaczki

Gość gość
provo... 'otoz 16 czerwca pierwszy raz w zyciu zdecydowalismy sie na stosunek, dzis strasznie krecilo mi sie w glowie zrobilam testi 2 kreski....ciesze sie ale.... nie wierzylismy ze za pierwszym strzalem cos sie uda wiec palilam , i 3 razy grubo imprezowalamwino piwo....' dziś zrobiłaś test i zdążyłaś 3 razy imprezować???????

Gość kbkjbkjb
bierz kwas-ja brałam od 5 tygodnia ciąży zarejestruj sie do ginekologa, nie musisz sie spieszyc, tak za 2 tyg pojdz :) gratuluje :) a ile macie lat?

Gość Naszmantja
3 czerwcato pierwszy dzień ostatniej miesiaczki, czyli z kalendarza wynika ze teraz 4 tydz. natomiast do zaplodnienia doszlo 16czerwca....

Gość avaqqq
Tylko pogratulowac i zazdroscic..

Gość Naszmantja
jej przepraszam ze pisze jak jakaś głupią analfabetka bez składu i ładu ale strasznie jestem rozemocjonowana

W takim razie do lekarza udaj sie za 2 tygodnie,poniewaz bedzie juz widac dzieciatko i moze bijace juz serduszko.Teraz na lekarza troche za wczesnie,bo moze jeszcze nic nie bedzie widac.Kwas foliowy koniecznie przyjmuj

Gość avaqqq
A kto by nie był:-)

Gość blablaaaaaaaaaa5465
ile macie lat? cieszysz się? serdecznie gratuluje:)

Gość Naszmantja
jej cieszę ....ale jednocześnie boję się jak to będzie ...mieszkamy w małej kawalerce , mam niepewna pracę...ale cieszę się....i jestem w szoku,bo zawsze to słyszlam ze ludzie starają się od1 mc-do 2 lat..więc stwierdziliśmy ze rozpoczniemy starania..atu nagle szok ze za pierwszym razem i w ten jeden dzień po 17 mój już wyjechał za granice;)

Gość blablaaaaaaaaaa5465
już ci dziewczyny odpisały także wszystko wiesz:) jeszcze jakies pytania ?:)

Gość Naszmantja
jej cieszę ....ale jednocześnie boję się jak to będzie ...mieszkamy w małej kawalerce , mam niepewna pracę...ale cieszę się....i jestem w szoku,bo zawsze to słyszlam ze ludzie starają się od1 mc-do 2 lat..więc stwierdziliśmy ze rozpoczniemy starania..atu nagle szok ze za pierwszym razem i w ten jeden dzień po 17 mój już wyjechał za granice;)

Gość avaqqq
A jakies objawy masz?

Gość Naszmantja
czy jakos specjalnie zmienic diete? nacodzien jem ciemny chelb sery szynki warzywa obiad kasze makarony miesa...nie wiem cos dodac na cos zwracac uwage...uwielbiamfete isery plesniowe ato chyba zabronione? czy juz mowic o kim komus czy nie zapeszac i pwiedziec po 3 miesiacu?

Gość Naszmantja
piersi bolały mnie jak przy okresie i zwiększyły się , a teraz ten ból znikł a piersi nie bola, kreci mi sie w glowie brak mi powietrza i wszytko mi śmierdzi,automatycznie odrzuca mnie od fajek i obwodki kolo sutków mi sie zrobily...

Gość takajaaaa33
jedz to na co masz ochotę:) a znajomym nie chwal sie każdemu po kolei, najbliższym osobom powiedz... Ja poroniłam miesiąc temu i niestety rozpowiedziałam wszystkim o ciąży i do dziś niektórzy wypytują o ciąże to musze w kółko mówić ze poronilam.... :O

Gość takajaaaa33
miałam takie same objawy ciąży :) a smierdziało mi wszystko strasznieeee

Gość Naszmantja
teraz czytam ze kawa herbata goraca kapiel moze byc przyczna poronienia az tak trzeba uwazac? i jeszcze ser plesniowy ze sa tam jakies bakterie?;/rajuu

Gość Naszmantja
nie powiedzialam tylko mojemu ukochanemu..reszcie nie chcejeszcze nic mowic..teraz sie strsuje ja w weekend zjadlam calego camamberta bo uwielbiam takie sery do tego fete w salatce greckiej itpp;/ jej nie wiedzialam ze az tak trzeba uwazac..

Gość hjhjbjbkj
ja dowiedziałam sie w 5 tc że jestem w ciąży :P przez ten czas duuużo piłam alko, paliłam , niezdrowo jadlam potem oczywiście odstawiłam używki jadłam zdrowo (ale nie wczytywałam sie co moge a czego nie:P) i dziecko urodziło się zdrowe