Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara75

Hmm....5--------- specjalnie dla Lubię

Polecane posty

nie aż tak ciekawie:P choć przyznaję że trochę zamieszania było. Klara zwyzywała mnie przy wszystkich:( po tym jak zjadła papryczkę chili:o az ochrona musiała zareagować wyrzucając nas😭

oooo nieźle. Pałki ochrona miała? :D ładne? Duże? :D Hmmm co jadłyście? ja to bym zjadła sushi... Najlepiej podane z ust do ust.

:classic_cool: mea colpa (bije sie w me piekne i zdrrrowe piersi) mea colpa:D:D:D alee.... gdyby nie Klara nie poderwałabys tego muskularnego i "ciasteczkowatego" ochroniarza:D:D mmmm..... jaki to był cukiereczek :D:D:D

Klara nikogo takiego nie poderwałam😴 on na Ciebie leciał, nawet powiedział mi tak ''sorry mała ale lubie cycate, odpadasz'' i znowu sama wracałam do domu😭 śpij i snij;)👄

Gość gość
witam porą wieczorową :D czy to jakiś zbieg okoliczności czy wy zawsze jakoś tak jesteście w otoczeniu pałek, frezji i innych lubieżności :classic_cool:

gotowanie też może być całkiem stymulujące :D ja to się już tak parę razy zastanawiałam jeśli idzie o te kulinaria.....czy to właśnie też jakiś zbieg okoliczności czy celowy wybieg, że matka natura stworzyła tyle warzyw/owoców o podłużnym kształcie :classic_cool:

gotowanie jak najbardziej zwłaszcza jak jak gotuje się we dwoje;) a potem zeks na blacie kuchennym:classic_cool: ew na podlodze:D

🖐️ .... po prostu rozbija mnie wewnetrznie nasza kawiarnia :D... umiem liczyc tylko do 10 :P:D ... ktos ewidentnie chce sie mnie pozbyc ;) ... chyba, ze sie zaopiekujecie bezdomna :P:P:P:D

🖐️ Widzę, ze jeszcze nie zaginął w odmętach kafe temat..:D:D chwali sie, chwali..;)

Cześć ;) Też jestem w szoku, że nadal jest :D x Ciocia, Ciocia :) Mam ochotę na coś słodkiego a cuksa nie ma ;) Poratujże mój tyłek czekoladą :D x Frida :) gdy dojdziemy do 9 zacznę schodzić w dół ;) Takie 07 na przykład wygląda całkiem sympatycznie.

Lubię 😘 zamiast czekolady masz słoodki i namietny 😘 z :P może być?:D:D

Przez Ciebie zarazo, wszyscy pomyślą że less jesteśmy :D:D:D: alee... poka, poka co tam masz między nogami....:D:D:D

przybywam w sama pore ..... czekoladka miedzy nozki ;) ... raz! ... rozlozone dobrze nozki :P:D .... zeby klara miala dobre podejscie :P:D .... 07... bardzo dobry pomysl :D:D:D oprocz czekoladki dla ptaszki ... 👄 dla obydwu :D

Gość Diozaur
Mój namiocik klara 75 jest dobrze naciągnięty :) Szuka podkładu na Hiszpana :)

Lubię:D:D kto zboczenica? ja?? nieeee... ja nieeee...;) Fridziu, a jakie masz te czekoladki? mam nadzieje że bez %:O

przeciez ze nie z mieta... jakos mi nie podchodza w smaku ;) ... probuje codziennie jedna... i jednak to nie to :P z rumem :D .... nie pasuje? ... z winiakiem wyszly ze sprzedazy :P:D... ciekawe dlaczego i dokad poszly :P:D

-02 13:46:08 [zgłoś do usunięcia] Diozaur Mój namiocik klara 75 jest dobrze naciągnięty Szuka podkładu na Hiszpana xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Boszszsz........... 😭 taka propozycja a ja mam takie małe tzytzki 😭 zapłaczem siem 😭 Luuubie daj sie przytulić, tzo??:D:D

Fridziu, wolę gorzką... po ostatnim weekendzie mam wstręt do %, brnrbbr..blee:(

Czekoladkę do buzi. Między nóżki to coś o innym kształcie ;) I żeby się nie ważyło rozpuszczać! :D x Nic nie poradzę Klaruś :) Jak Cię widzą tak Cię piszą :D