Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara75

Hmm....5--------- specjalnie dla Lubię

Polecane posty

Gość Diozaur
Małe nie małe :) Dawaj :)

Te, Te... kolego Starszy... co znaczy dawaj? ha? Ładnie prosze do kobiety.... prosze dawaj :D:D:D:D Lubie, bo to wszystko Twoja wina ..:D:D

klarus, nie wybrzydzaj... powyzej 60% jest nie przyjmowalna :P:D ... liz co ci daja :P ptaszko, ty tez nie wybrzydzaj... alescie sie dobraly ;) ... twardego miedzy nogi... kla ra niech zamoczy dildo w rozpuszczonej czekoladce :P :D .... bedzie slodkie, twarde :P i procenty moze troszke spadna :D

:D:D: Fridzia😘 czy ja juz mówiłąm że Cie lowciam ?:D:D:D: Lubie, masz to zielone dildo jeszcze?:D:D:D

Jak w poradniku domowym dla Klarci :D Bierz jak dają, liż co dają :D :D x Frido! Ja chcę takiego żywego. A jak dildo to zielone. Już ustaliłyśmy, że badyle tylko w tym kolorze wchodzą w grę ;)

Lubie, pacz.... wystraszyłam Dinożarła:D:D:D to te moje tzytzki😭 no widzisz? Lubie, widzisz? nie kcom mnie😭

A tam pirtolisz :D Zasłonię Ci oczy aksamitną wstążką, położę na miękkim łożu, rozbiorę, zrobimy hiszpana ogórkiem z mikrofali i też będzie grało, nie poczujesz różnicy ;)

w lodówce mam aże 3 ogórki :classic_cool: i mikrofale też mam:classic_cool: się szybko podgrzeje:D pewnie myslałaś ze nie mam i chciałaś mnie wyeliminować taak?:o :P

Witaj Diablico, pewnie, pokaż co tam masz :) Kojarzysz mi się niezmiennie z lateksowym czarno-czerwonym wdziankiem. Masz takie? ;)

Dyyy😘 Ciebie kochana sie nie da wyeliminować, Ty musisz byc razem z nami :D:D

Potwierdzam Dy... ma czerwony zayebisty gorset, ąz mi sie gorąco robi jak se wspomne jak Dyy w nim wygląda:D:D mrauuu😘

Dyyy:D to z zazdrości było :D wybaczysz? ubierzesz go dla Klarci?:D😘

A będe mogła Cie z niego rozebrać?:D:D bo wiesz😴 daleko mam do Ciebie i tak za darmo nie pojade, choć sobie pooglądam 😴 :D:D