Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzka Stonoga 2 oglądał ktoś?

Polecane posty

Gość gość

ja jestem właśnie po obejrzeniu i trochę mnie rozczarował, jedynka była jednak lepsza

Gość gość
ja ogladalem jedynkę chory i obrzydliwy film

Gość gość
koniecznie zobacz też dwójkę, naprawdę warto

Gość gość
w dwójce stonoga liczy aż 10 osób, jest naprawdę ciekawie:)

Gość dsdsdsdsds
jedynka o wiele lepsza 2 to jakies gowno i na dodatek czarno-białe :o (oczywiscie jak na tak popierrdolone filmy)

Gość gość
2lepsza bardziej p******a. Fajna była ta 1laska w całym układzie (brunetka co ja karmił ten gruby :-D )

uważam, że osoba, która obejrzała to do końca, powinna być hospitalizowana, nie chciałam bym takiej spotkać.

Gość gość
oglądałem obie części. 1 lepsza według mnie , ale jedno należy przyznać filmy ciekawe.

Gość Monika Krakowianka288
Jako osoba inteligentna i studiująca prawo na UJ w Krakowie muszę powiedzieć że ten film nie ma żadnej wartości artystycznej i żadnej innej nawet rozrywkowej i jest słaby. Ja jestem osobą na poziomie i nie chcę się wypowiadać za wszystkich ale polecam bardziej ambitne kino jak np. Iron Man III, albo Hobbit.

Gość gość
hobbit-a widziałem i po seansie wyszedłem obojętny a po stonodze nie. a teraz żeby nie było to pani z UJ napiszę P*****L SIĘ

Gość gość
uwielbiam horory ale to mnie obrzydzilo feeeee, chory czlek to nakrecil

Gość Monika Krakowianka288
Ostrzegam że jestem studentką prawa i znam wszystkie kruczki prawne i przepisy i mogę nawet zablokować to forum za naruszenie moich dóbr osobistych z powodu słów obraźliwych które tu padły.

Gość gość
a ja mam dużego !

Gość kaxxxil
bardzo ciekawa postać głównego bohatera, taka romantyczna. Z początku akcja rozkręca się powoli ale od połowy tempo i pomysł fabuły zapierają dech w piersiach. Moja ulubiona scena to końcówka gdy ta pierwsza ze stonogi wkłada grubasowi lejek w odbyt i wpuszcza tam stonogę

Gość gość
a zapomniałem p*****l się dalej ( pani z UJ)

Gość gość
jestem nazistą

Gość kaxxxil
jedynka też ciekawa ale dwójka zyskuje dzięki głównemu bohaterowi. Mocne kino, tak powinno się kręcić prawdziwe horrory. Czekam na 3 część

Gość Monika Krakowianka 2999
Zgodnie z prawem nazizm jest karany karą więzienia i innymi karami zależy od sądu i od prawa dlatego ostrzegam.

Gość gość
a widzieliście pyton kontra boa ?

Gość gość
kręciłem się na głowie znam zioma ogura ugryzłem się w stopę . Nie ma małpy bez namiotu @

Gość gość
Pani z UJ. Jeżeli studiuje/studiowała pani prawo, to tym bardziej powinna pani wiedzieć, że w zadaniach, (w zależności od tego czy jest taka potrzeba) stawiamy znaki interpunkcyjne. W zdaniach zbudowanych przez panią była taka potrzeba, a więc nie rozumiem dlaczego pani nie zastosowała danych znaków w swojej wypowiedzi? Jeżeli ja rozumiem taką potrzebę, a jestem na razie na poziomie szkoły podstawowej, to się załamuję... Co do filmu. Film ciekawy, ale przerażający. Dla osób o słabej psychice: nie polecam, ponieważ może zostać ona naruszona.