Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ovia

Odchudzanie na zawołanie>

Polecane posty

Gość ovia

1 lipca 2013r-zaczynam moją walkę,pełna sił.ale jednocześnie załamana..tak się zaniedbałam:( ja-żarłok Od dziś reżim w jedzeniu. Mam 170 cm wzrostu i ok,88 kg,bo spucchłam przed okresem.

Gość ovia
Stawiam na nabiał,bo pomaga ,odchudza.- dzis spacer i niedlugo wskocze na rower:)

Gość niegramotna7
ja też się trochę zaniedbałam, ale bardziej przez nawal pracy i obowiązków podjadałam... ale też od 1 lipca powiedziałam sobie stop! tyle, że ja wiem, że mam słabą wolę, więc od razu sobie pomagam figurą no-appetite - moja koleżanka BARDZO sobie chwali, mówi, że naprawdę hamuje głód i chyba ma rację, bo ona w dwa miesiące chudła 8 kg. mam nadzieję, że też mi się uda. no nam :):)

Gość ovia
Witaj niegramotna:) tak ,musi się udać,ja juz nie mieszcze sie w ciuchy ..ech dlatego bardzo sie staram }bardzo własnie zjadlam marchewke na drugie sniadanie,a na pierwsze bylo pol makreli i ogorek,trzeci posilek bedzie sok pomidorowy i kawa inka błonnik,pije tez czerwona herbate,rowniez kawe z mlekiem,z 1 lyzeczka cukru niestety,a;le i tak lepiej bo kiedys wsypywalam 2,

Gość ovia
sPacer byl w pełnym słoncu,teraz rowerek. codziennie wcinam tez kawałek arbuza,zaspokaja głod.

Gość gość
Jaka robicie rurbo czy podstawowa

Gość gość
Turbo*

Gość Andzelika 1
Dziewczyny, ja też zaczynam zmiany. Też chcę zeszczupleć i zmieścić się w mój ulubiony rozmiar, czyli 36. Właśnie byłam u dietetyka, który dał mi dietę. Teraz muszę się do tego wszystkiego przyzwyczaić. Postanowiłam też, że kupię sobie preparat wspomagający odchudzanie, ale jeszcze nie wiem jaki. Znalazłam taki http://www.nuvialab.pl/odchudzanie/african-mango/african-mango/ ale na razie się waham. Może któraś go stosowała i ma pozytywne efekty?

Gość gość
halooooooooooooo

Gość ovia
Minąl tydzien i mam 2 kg mniej,czyli 86kg,bardzo ladny wynik tym bardziej ze pilam troche czerwonego winka i chyba 1 piwo,no i skonczyla mi sie &:) wczoraj pol godzinki na rowerze w terenie z moim menem:))

Gość blockhead
moge dolaczyc? Nareszcie ktos mojego kalibru :) wiekszosc topikow to "waze 60 kg chce schudnac do 55"...:o

Gość ovia
Jasne :) witaj:) no kalibber to ja mam niestety,choc jeszcze rok temu bylo 70 kg,ech:(

Gość gość
na czym ta dieta polega?

Gość ovia
Dieta dla żarłokow,co kochaja jedzenie czyli MŻ,ja nie jadlam chleba ,ziemniakow,slodyczy ale pozwalam sobie na owoce,raz zjadlam loda sorbet,takze zmniejszylam ilosci

Gość gość
dziekuje bo jest taka dieta ktora sie tak nazywa odchudzanie na zawołanie jest w wersji podstawowej i turbo i myslalam ze ---to ta tylko nie wiedzialam ktora wersje stosujecie dziekuje za odpowiedz

Gość gość
a w skrocie to ona brzmi onz nie m oge znalezc tego topika co byłam na nim kiedys

Gość ovia
Aha,no niesttety nie pomoge Ci,bo to jest raczej odchudzanie na moje zawolanie hhe

Gość blockhead
ja mam Twoja wage przy wzroscie 1,66. 3 lata temu bylo 68. 2 ciaze i po sprawie. No i teraz 3 miesiace po porodzie musze cos ze soba zrobic. Dalam sobie czas do konca roku zeby na wskazniku bylo 62-65 kg.

Gość ovia
a ja bez ciazy sie tak zalatwilam...rzucilam palenie,biore hormony i tak mnie powalilo:( ale musze ,musze ,musze sie znowu wylaszczyc:)}

Gość gość
juz znalazłam wlasnie tam jestem :) pozdrawiam

Gość xxxelkaxxx
Hej kobitki :) pozwolicie mi się dołączyć? .. Sama nie daje rady , mam slabiutka wole , potrzebuje takiego konkretnego wsparcia . Zazdroszczę innym kobietkom, które potrafią nie tylko wyznaczyć sobie cel, ale i dotrzeć do niego :( ja niestety tak chyba nie potrafię. Przy 170cm wzrostu ważę 74kg . Mam budowę ciała typu "gruszka" , szczupła do pasa , a biodra i uda to katastrofa. 74cm w Talki , biodra 96cm , a udo 63cm. Moje nogi to porażka. Mam okropny cellulit na ciele i multum rozstępów po ciąży, ciało tak luźne, jakbym miała duży nadmiar skóry na sobie, która wisi z każdej strony . To mnie często demotywuje ... Pomożecie mi ?

Gość niegramotna7
u mnie były male pokuski, ale dałam radę :) jestem w tym tygodniu -1kg :):)