Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

36 lat i nic nie mam

Polecane posty

Gość gość
No coś TY!!!!Bo zacznę myśleć,że zmyślasz.Oczywiście że możesz.W sensie formalnym oczywiście;no ale skoro on i tak wykańcza Cię psychicznie, to raczej nie masz nic do stracenia.

Gość autorka 000
Nie mogę i nie zmyślam. Tu, gdzie mieszkamy obowiązuje inne prawo niż w Polsce. Dopóki zapewnia dach nad głową i oboje przebywamy pod jednym dachem, nie mogę występować ani o alimenty, ani o jakąkolwiek pomoc dla osoby samotnie wychowującje dziecko, bo w świetle tego prawa tworzymy związek.

Gość gość
widzę,że masz STRASZNEGO DOŁA:(trudno się dziwić z jednej strony,ale z drugiej...pamiętaj,że jutro też jest dzień który trzeba jak najlepiej przeżyć:) Trzymaj się i miej nadzieję,że los się odmieni http://www.youtube.com/watch?v=gknoVpc03Ss znów wyskakuje,że spam

Gość gość
O.k rozumiem;inny kraj.

Gość a jaki to kraj ze tak spytam
jesli prace stracilas to moze moglabys sie ubiegas o zasilek dla bezrobotnych

Gość autorka 000
To Irlandia. Nie dostanę zasiłku, bo mieszkam z partnerem i biorą jego zarobki do rozliczenia. Byłam już się rejestrować.

Gość gość
Dasz radę. Masz tam jakichkolwiek znajomych ?

Gość gość
Niedawno rozstałem się ze swoją kobietą, po prostu niby nic się między nami nie działo, ale po prostu nie mogliśmy ze sobą wytrzymać, gdzieś uciekło to uczucie, przywiązanie itd. Mieszka w moim mieszkaniu, zostawiłem jej ze względu na to że nie ma się gdzie podziać z naszą córeczką, od początku było wiadomo że z jej strony nie ma opcji na to że córka zostanie ze mną, bardzo ją kocham i nie wyobrażam sobie jak można (przepraszam Cię autorko) nawet nie kobiecie, ale swojemu własnemu dziecku zrobić coś tak okropnego... Czy on nie ma zupełnie sumienia, rodziny która go za to zbeszta, przekreśli na resztę życia?

Gość a jaki to kraj ze tak spytam
jeli on cie wyrzuci z domu to bedziesz mogla wreszcie dostac zasilek

Gość gość
lepsze to niż obudzic sie w wieku 60 lat i stwierdzić że już jest za późno aby to zdobyć