Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bamf81

Woskowanie bikini - co facet powinien o tym wiedzieć

Polecane posty

Gość bamf81

Witam! Moja żona zrobiła sobie dziś woskowanie. Pojęcia o tym nie mam, pokazała mi c*pkę i d*pkę. Dotknąłem żeby zobaczyć jak jest gładka (jest z***biście gładka że od razu mi pała stanęła) ale mówiła że jest podrażniona i piecze. Moje pytania: 1) Czy to powinno piec? Czy może zabieg był źle zrobiony? 2) Jeśli tak to kiedy przestanie? na samą myśl o wydepilowanej woskiem c*pce mam taką chcicę, że po prostu nie wytrzymam. Po co mi to pokazywała skoro ją ciągle piecze? ;-) 3) Kiedy kożna się po tym bzykać? Jak czasem sobie ogolę wokół wacka maszynką to mi na 1 dzień wyskakuje takie swędzące uczulenie chyba w wyniku podrażnień 4) Czy po woskowaniu nie dzieje się podobnie. Jak się jakiejś pani chce napisać odpowiedzi 1-4 bo miała taki zabieg to z chęcią to przeczytam, żeby zaspokoić swoją ciekawość i uzupełnić wiedzę w tym temacie żeby może kiedyś nawet zabłysnąć. Tylko konkrety proszę. Pozdrawiam!

Gość kociara123123
Daj jej trochę czasu żeby przestało piec, może to być nawet kil;ka dni a potem możesz się za nią brać. Jak ją głaszczesz to nie rób tego "pod włos" bo wzmaga ból. Ale po kilku dniach powinno być wszystko okey,

Gość bamf81
A minetka się jej spodoba? Jak nie to nawet nie spróbuję, ale jeśli jest na to szansa to idę się zabrać. Jak pomyślę, że ona tam leży w naszym łóżku, ma gołe nogi, tylko górę od piżamy to mam ochotę wpełznąć pod kołdrę i ją całą całować zaczynając od stóp łydek ud, i doprowadzić ją do końca palcem liżąc z przodu i wkładając jej mocno co chwilę język do d*pki. Uwielbiam to! Ale czy jej się to spodoba w tym stanie? A co tam się pytam... Idę sprawdzić. Nara :-)