Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda-Lena 24

Mąż wybaczył mi zdradę a teraz jest obsesyjnie zazdrosny !! MAM DOŚĆ :(

Polecane posty

Gość gość
Puść się jeszcze raz, lepiej się poczujesz.

Gość gość
Puść się jeszcze raz, lepiej się poczujesz.

Gość gość
wyimmmaginowana znaczy on ciebie zdradzil tak? jak sie dowiedzialas?

Gość wyimaginowana.................
....a z drugiej strony....być z kimś kto Ci nie ufa???......bezsens.

Gość gość
wyimmmaginowana znaczy on ciebie zdradzil tak? jak sie dowiedzialas?

Gość gość
bo kobiety nie potrafią kochać-ani faceta, ani dzieci :( on zapiepsza na dom twój i dziecka w którym za darmo byś płaszczyła d*pe a ty go zdradzasz?

Gość gość84
Zrobiłaś to raz więc on już teraz nie ma pewności, ze nie zrobisz tego ponownie.

Gość gość
Zapamiętaj: zdrady się nie zapomina i nie wybacza. Po prostu nie da sie

Gość gość
A mnie ciekawi jedno ze niby Ci wybaczyl. Ciekawe czy on cie nie zdradzal na tej emigracji??

Gość gość
no właśnie ! Może cie zdradzal na lewo i prawo a teraz gra świetoszka :P Ile ma lat twój mąż?

Gość gość
W sumie nie dziwie ci się dziewczyno że znalazłaś sobie kochanka .Duzo winy jest w twoim mężu niestety i piszę to jako mężczyzna . W wieku 18 lat wyszlaś za mąż i zostałaś mamą zgadza się ? To bardzo wczesnie ! Ale zdarza się , wiadomo . Druga ważna sprawa to taka że niemal zaraz po ślubie mąż wyjechał zagranicę a ty zostałas sama z dzieckiem . W wieku 19 lat !!! Pewnie nie bylo ci lekko . Teraz pozostaje ci tylko zapewnienie męża o swojej miłości .Powodzenia

Gość Magda-Lena 24
Mąż jest 7 lat starszy ode mnie. gość 08:52 Dlatego własnie obwinia się o tą zdradę ale wiem , że co by nie było to nie powinnam Go zdradzać tym bardziej, że On mnie nie zdradził ani razu na emigracji

Gość gość
Wiesz na pewno jeszcze długo Ci nie zaufa! Mnie mąż zdradzał w tamtym roku, dowiedziałam się w styczniu. nie ufam do tej pory! jestem z nim, bo sama nie wiem czy dlatego, że go kocham czy dlatego, że boję się samotności i tego, że nie dam sobie rady finansowo. mamy 4 -ro letnie dziecko. nie umiem zapomnieć! wiem, ze się nie da, bo alzheimera nie mam, ale bardzo cieżko mi z tym żyć! jak ktoś tu napisał - zdrada cholernie boli i już nic nie jest takie same :( nie wiem co z nami dalej będzie, ale wydaje mi sie, że tego nie przetrwamy! nie dam rady! bo mąż stara się i to bardzo! jest dla mnie dobry, jest teraz dużo lepszy niż wcześniej, (wiem pewnie to przez wyrzuty sumienia) ale właśnie........... nie umiem z tym żyć! może potrzeba czasu?

Gość kurewskiej natury już nie
Zmienisz, ja bym cię wj***ł na bruk nie da złamanego grosza. Myslalas w ogóle o dziecku? Pewnie ze nie, bo tylko o wlasnej p*****e

Gość gość
a skąd wiesz że cie nie zdradza(ł)?

No własnie facet może wybaczyć, ale nie zapomni nigdy!!! No wiesz? ... To normalne jak to u samca. Zasugeruj mu ze skoro Tobie nie wierzy to niech wraca do kraju lub Ty jedziesz do niego. Nie potrafisz żyć w klimacie ciągłej zazdrości. Nie załapie że coś trzeba z tym zrobić? .... No wybacz to widzę wasz związek w czarnych barwach, przykro mi!!