Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze wspolzyciem po porodzie. strach przed ciaza

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny prosze poradzcie.. Karmie piersia nie mam okresu i biore od mca tabletki dla kobiet karmiacych. Jest po porodzie 11 tyg. Raz wspolzylismy juz po kilku dniach brania.tabletek.w gumce a.drugi.bez gumki a.ja.nie moge przestac myslec ze.zaszlam .. Bede teraz sie kochac dodatkowo.w gumce.. A kiedy zrobic.test po jakim czasie.pokaze ? Czy nie.za bardzo panikuje ?te.tabletki ponoc.dzialaja po trzech.dniach od rozpoczecia stosowania. Trzeba brac.regilarnie o.stalej porze ja.pare razy max.do.dwoch godz poz.iej wzoelam

Gość gość
Mysle ze lekko przesadzasz

Gość gość
Panikujesz. Jak większość z nas... Prawda?

Gość gość
przestan panikowac jak bierzesz tabletki a mąz zaklada gumke to czego sie boisz jak bedziesz tak panikowac to nie bedziesz mogla sie cieszyc seksem tylko bedziesz sie zamartwiac czy zaszlas

Gość gość
ja mam to samo,tak bardzo się boję,że zajdę znowu w ciążę,że współżyjemy z dwoma gumkami i z wyskokiem(przerywany). Tabletek nie moge brać,wiem że to paranoja,ale ja już nigdy nie chcę być w ciąży..n

Gość gość
...a tabletek brac nie moge oczywiscie sex przez to jest zamaist fajny to stresujacy,przez co rzadko m isie chce :(((((