Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalutkaSonia

Redukcja cellulitu?? Pomożecie?!

Polecane posty

Jestem z Warszawy i chcę w końcu zrobić coś dla siebie. Pomyślałam o zabiegach, które zwalczają cellulit :) może coś podpowiecie, jeśli chodzi o miejsce, do którego mogłabym pójść albo na jaki zabieg się dokładnie zapisać? Bo ja jestem zielona :)

Gość Martulka88
zabiegi wyszczuplające działają, ale trzeba je powtarzać. dieta jak wiadomo również nie zaszkodzi, no i sport. Bez aktywności cellulit wróci! Ja zawzięłam się i poszłam na zabiegi tu: http://centrumestetykiciala.pl/

Ja polecam dobrej jakości kremy, na przykład Krem do ciała XS Contour. Trzeba jednak dodać, że należy je stosować regularnie :) wtedy efekty będą widoczne i zaskakujące! :)

Ja polecam lipolizę utradźwiękową. Efekty są widoczne, a kilka zabiegów pozwoliło mi założyć spodnie o rozmiar mniejsze. Do tego sam zabieg rzeźbi również sylwetkę. Nie dość, że jest ciało jest szczuplejsze to jeszcze jędrniejsze i ładniej wygląda. A jeśli chodzi o salon, to każdy dobry salon posiada właśnie taki zabieg w swojej ofercie :)

Gość gość
Ja tez polecam to samo co Bielutka, tylko u mnie w salonie w Poznaniu nazywa sie to liposukcja ultradźwiękowa :)

Gość Agatka 123
Martulka88 ma rację. Ale wszystko trzeba stosować systematycznie. Tak samo jest z kremami antycellulitowymi. Ja sama codziennie aplikuję sobie taki http://www.dslaboratories.pl/3,oligo.dx.html i już widzę, że powoli cellulit na udach staje się mniej widoczny.

Gość kardamonek
a nie chcesz najpierw w domu sobie porobić jakichś zabiegów? typu peeling kawowy? na mnie działa, a na pewno to tańsze rozwiązanie... poczytaj sobie tutaj, pierwszy artykuł od góry http://www.mojanowafigura.pl/uroda

Gość gość
Wyprobuj masaz banka chinska, ale co dwa dni conajmniej 10 masazy

Gość Liliannnaaa
U mnie najlepiej sprawdziły się bańki chińskie (masaże), regularne stosowanie balsamów Eveline z serii Slim (są rewelacyjne moim zdaniem), dodatkowo ruch - najlepiej rower, bieganie, fitness. Jeśli wszystko razem będziesz stosowała regualrnie, gwarantuje że cellulit zniknie :) Trzeba odrobiny samozaparcia, a nie na łatwiznę i zabiegi ;)

velashape zdecydowanie! szukalam dlugo czegos na cellulit i znlazlam to, akurat w krakowie w laime maja wiec robie od miesiaca i jestem zachwycona, wiec warto szukac

a ja polceam diete i sport???? nie ma lepszego sposobu na cellulit. nie ma swietnej tabletki i idealnego kremu ktore zwalcza ten problem. trzeba wziac sie w garsc i ruszyc tylek!! DODATKOWO mozesz zaczac robic masaze w tych okolicach. ja sobie robie rollonem ok.10min dziennie i uzywam do tego zwyklego balsamu pomaranczowa skora z bielendy. nie trzeba wydawac milionow na kremy bo to nie o to chodzi!!

Z redukowaniem cellulitu trzeba się trochę pomęczyć, to niestety nie jest takie hop :D Więc lepiej kupić sobie urządzenie, które można samemu w domu używać, regularnie, bez żadnego umawiania w salonie. No i taniej :P Ja kupowałam na https://importmania.pl/pol_m_Urzadzenia-kosmetyczne_Do-domu_Redukcja-cellulitu-166.html skin scrubber. Cellulit miałam znaczny, urządzenie poprawiło jędrność skóry i spowodowało, że na dzień dzisiejszy skórki jest widocznie mniej.

Gość gość
no ****** dieta są najważniejsze, ale nie zawsze da się w 100% zlikwidować cellulit. Zależy od genów i grubości skóry. Ja miałam z tym straszny problem dlatego poszłam na zabieg Dermapen. Przez kilka dni skóra była zaczerwieniona wiadomo, ale później mmmm super skóra :)