Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz- tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, borykam się z problemem śluzu mętnego, białego lepkiego ciągnącego ...nie piecze mnie nic, nie ma przykrego zapachu. Co to może oznaczać ? Czy ktoś też tak ma? Dzisiaj to moja 9 tabletka "(Naraya),a ten problem mam od 2 dni. Pozdrawiam

Myślę, że to normalne, bo organizm dopiero się przyzwyczaja do tabletek.... Ja w połowie cyklu plamiłam prawie cały miesiąc... teraz zaczynam trzecie opakowanie i już jest fajnie :) Sama mam pytanie... Otóż gdy skończyłam drugie opakowanie, dostałam okres... Wszystko okej, tylko zastanawia mnie, czy jest możliwość zajścia w ciążę wtedy? Kochałam się z moim facetem w tygodniowej przerwie brania tabletek i kończył we mnie.... Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Wydaje mi się, że jeśli kolejne opakowanie zaczęłaś brać bez spóźnienia i ogólnie w pierwszym tygodniu nowego opakowania wszystko bierzesz jak trzeba, przerwa jest w pełni zabezpieczona i szanse na ciążę mikroskopijne.

Gość moja i twoja nadzieja 2
jeśli po przerwie tygodniowej dobrze wzięłaś to w czasie przerwy byłaś chroniona.

Gość gość
ale właśnie chodzi o to że biorę tabletki od ponad roku i takie coś zauważyłam po raz pierwszy, chodzi mi o te upławy

Gość zoonkiee
Dziękuję dziewczyny za odp. Hmm w pierwszym poście pisałaś że to Twoja 9ta tabletka, więc myślałam, że to pierwsze opakowanie... Umów się na wizytę u lekarza, bo po takim czasie raczej nie powinno być upławów. Pozdrawiam.