Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetaki

Kobieta nie chce związku

Polecane posty

Gość Facetaki

Ale chce się spotykać co jakiś czas, uprawialiśmy już ze sobą sex nie raz... wiadomo że nasze spotkania się tak kończyć będą, jak mam to rozumieć?

Gość gość
A ile macie lat? Mnie się wydaje, że ona ma dość typowego związku.Z Tobą nie będzie samotna ale też bez zobowiązań , wolna.Zrobiła sobie z Cibie przyjaciela i pewnie tego nie zmieni.

Gość Facetaki
Z przyjacielem się sypia i uprawia sex? od kiedy? mamy po 30 lat.

Gość gość
Tak myślłam, że macie juz po 30 lat.............wtedy nabiera się już rozumu, doświadczeń.Może miała męża już albo partnera, po którym właśnie odpoczywa.Dajesz jej wszystko co się ma, będąc w związku, ale też czuje się teraz wolna.Może o to jej chodziło.Rozumiem ją, może to troche egoistyczne, ale przynajmniej na początek daje jej swobodę.

Gość Facetaki
Tak miała kogoś długo... to egoistyczne, dla mnie dziwne i nie pojęte, bo to zawsze kobiety dążyły do związku a ona tego nie chce... Swobodę czego? jest zazdrosna o mnie nie raz to zauważyłem.

Gość gość
Nie wiem, może potrzebuje swobody dla siebie, bo tamten ją ograniczał.. to nieprawda, że kobiety zawsze chcą się wiązać. Ja też nie chciałam i też byłam w takim "związku bez zobowiązań", a on się zakochał.

Gość Kropla na szybie...
Czasy sę zmieniły i kobiety trochę zmądrzały? Nie wiem, może to faktycznie doświadczenie robi swoje.Prawdą jesst to, że w dniu ślubu kobiety powinny bardziej przeżywać fakt, że tracą wolność.Tymczasem to faceci robią a kobiety cieszą się jak głupie.

Gość Kropla na szybie...
To że nie chce z Tobą być w związku nie znaczy , że nie jesteś dla niej ważny.Musisz być ważny , chocby przez ten seks nawet...............Jest zazdrosna? Norma...zazdrość czuje się nawet o przyjaciela.

Gość Facetaki
Kropla na szybie... tak jest zazdrosna.

Gość gość
Kropla, nieprawda. Dla niektórych kobiet łatwo jest oddzielić seks od uczuć. A że chce autora na wyłączność? Tak jest lepiej niż coraz to szukać innego.

Gość gość
Chce autora na wyłączność bo jeśli on uprawiałby seks w tym samym czasie z innymi to jest możliwość, że ja czymś zarazi :) Jesteście autorze po prostu "friends with benefits" :)

Gość gość
kobiety potrafią bez problemu wyłączyć uczucia i uprawiać seks nie będąc w związku. Dziś prawie każda kobieta ma taką k******ą naturę!

Gość ona zakoachanna
jak to jak masz rozumiec? ONa cie nie kocha, jest z tobą do zaspakajania swoich potrzeb i tyle w tym temacie.Głupi jestes ze na cos takiego się godzisz.

Gość Kropla na szybie...
Nie piszcie, że ona jest tylko dl zaspokojenia siebie z nim.Na razie może to tak wygląda, z czasem może ię to zmienić.

Gość Ona3083
Przez moment myślałam, że autor pisze o mnie :P uff ja mam 30tke ale on jest młodszy. Jestem w takim układzie, niedawno rozpadł się mój długoletni związek. Zalezy mi na tym nowym facecie ale boje sie zaangażować, zresztą wydaje mi sie, że on lekko podchodzi do naszej znajomości.

Gość Kropla na szybie...
Ona, wydaje Ci się, że w czymś takim się nie zaangażujesz? Tak jak ta dziewczyna autora.....to tylko moment przejściowy...zaangażujesz się.Tak czy inaczej czas spędzony z nim zrobi swoje.Nawet nie spodziejesz się kiedy to się stanie.

Gość Ona3083
Pewnie masz racje.. dlatego staram sie ograniczac nasze kontakty. Jednak nie ma dnia żebym o nim nie myślała. Bez sensu to wszystko, myslałam juz na tym żeby zerwac z nim wszelkie kontakty.

Gość Kropla na szybie...
Dlaczego chcesz zerwać z nim kontakt, choć myślisz o nim? To przecież głupie.

Gość gość
Ona3083 ty nie boisz się zaangażować tylko nie chcesz. taki układ ci pasuje/.

Gość Ona3083
Taki układ wcale mi nie pasuje.. nawet nie wiesz jak bardzo sie męcze. Chce zerwać nasze kontakty bo wydaje mi się, że on ma bardzo luźne podejscie do naszej relacji. Nie powiem mu o swoich uczuciach bo nie chce sie błaźnić. Łatwiej to zakończyc i spróbować życ dalej.

Gość Kropla na szybie...
Onaa, to dziwne...............zachowanie takie jakieś zgodne z męską logiką.A czemu po prostu nie spróbować? Odkryć się przed nim? Taak czy incczej też będziesz cierpieć.Krótko mówiąc, kto nie ryzykuje , ten nic nie ma.

Gość Ona3083
znajomi nie raz mi mówili, że czasami postepuje jak facet :P więc może i w tym wypadku kieruje sie jakąs dziwna, pokrętną męska logiką. Boje sie, że jak mu powiem o swoich uczuciach to usłyszę cos w rodzaju "sorry laska to byl tylko seks"... chyba bym sie pod ziemie zapadła :O wole zakończyc to honorowo.

Gość Kropla na szybie...
A nie możesz zostawić tego tak, jak jest?

Gość gość
Chlopie a czego tu nie rozumiesz ? To wyglada na uklad ty dajesz jej przyjazn , ona ci sex tzw . sex przyjaciel bez zobowiazan ! Tak zachowuja sie wspolczesne kobiety nie chca zwiazkow , nie chca sie zenic i miec dzieci !

Gość gość
sama masz luźne podejście do tej znajomości skoro nie chcesz się zaangażować :P

Gość Ona3083
Nie chce tego tak zostawiać, bo męczy mnie ta sytuacja. Męczy mnie udawanie, że ja podchodze do naszej relacji na luzie i nie oczekuje niczego więcej. Kiedy tak naprawde chciałabym zbudowac prawdziwy związek. Tak to jest jak sie zaczyna od d**y strony. Mam nauczke.

Gość Kropla na szybie...
A ja myślę, że właśnie się powoli za bardzo angażuje, stąd jej chęć ucieczki.Choć przyznam , że nie za bardzo rozumiem takiego postępownia.Wolałabym być odrzucona.

Gość Ona3083
gościu jak mam się zangażować z kims kto nie chce ze mną związku? Mam go zmusić do tego,żeby ze mną był. Kiedy jestem w 99% pewna, że on nie chce niczego ze mną budować.

Gość gość
Ona3083 gościu jak mam się zangażować z kims kto nie chce ze mną związku? Mam go zmusić do tego,żeby ze mną był. Kiedy jestem w 99% pewna, że on nie chce niczego ze mną budować. xxxx 1. Skoro tak to jesteś z nim dla seksu czyli układ ci odpowiada! jakby było inaczej to nie spotykałabyś się z nim na seks. 2. skoro Ty się nie angażujesz to czemu on ma się angażować?! Ktoś musi zrobić ten pierwszy krok.

Gość Ona3083
"Skoro tak to jesteś z nim dla seksu czyli układ ci odpowiada! jakby było inaczej to nie spotykałabyś się z nim na seks. " Pisałam juz o tym wcześniej, własnie dlatego, że ten układ juz mi nie odpowiada chce to zakończyć. "skoro Ty się nie angażujesz to czemu on ma się angażować?! Ktoś musi zrobić ten pierwszy krok. " Mieliśmy przez pewien czas przerwe w naszych spotkaniach, wiem od niego, że w tym czasie próbował z jakąś dziewczyna zbudować związek, ze mna nigdy nie próbował.... :O Ja dla niego jestem tylko zapchaj dziurą. Przykre ale prawdziwe. Nie mam do niego o to pretensji, nigdy niczego mi nie obiecywał. Wina lezy wylacznie po mojej stronie, że na taki układ się zgodziłam nie przewidując konsekwencji.