Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAKLADAJCIE DZIECIOM MAJTKI

Polecane posty

Gość gość

' Był piękny, słoneczny dzień i wybrałam się z synkiem na lody do barku nad rzeką. Ptaki jakby kociokwiku dostały i darły się niemiłosiernie nad naszymi głowami, a my jechaliśmy naszym rowerem w stronę rzeki Krutyni. A w barku nad rzeką, przy drewnianych stolikach siedziała tylko grupa ludzi z dwiema dziewczynkami w wieku około dziewięciu lat. Siedzieliśmy sobie z synkiem na schodkach i lizaliśmy nasze lody, ciesząc się spokojem [ja] i tym, że nasze lody szybko się roztapiają i spływają po rękach [syn], gdy nagle dwie dziewczynki głośno wyraziły chęć kąpieli. Chęć została zaaprobowana przez matki, dziewczynki rozebrane do rosołu i już po chwili skakały radośnie w rzece. Jedna podnosiła wysoko nogę, ukazując uprzejmie swoje wnętrze każdemu w pobliżu. Druga dziarsko wypinała pupę. Co chwilę zamieniały się rolami, ale w zasadzie obie dziarsko wywijały szpagaty, stawały w rozkroku i ogólnie baraszkowały w krutyńskiej wodzie. Ot, dwie dziewczynki bawią się ładnie w rzece, mógłby pomyśleć przechodzień. Postronny obserwator zauważyłby, że jedna z nich ma już nawet zarys piersi. Wnikliwy widz całej tej sytuacji zobaczyłby stojącego na moście starszego pana trzepiącego sobie kapucyna.'

Gość gość
Fakt, to nie bobaski.

Gość gość
A bobaski to z gołymi tykami mają latać.Mnie tez wnerwia ta dziecięca golizna, wszędzie tylko gołe du.py dzieciaków. To jest niesmaczne i nieestetyczne.już nie wspominam o robieniu kupy w pobliskich krzakach itp, wywalanie pieluch gdzie popadnie. No la eto przecież takie naturalne, jeszcze często matka z obwisłym cycem karmi w miejscu publiczny, bo przecież ma do tego prawo, no jak zwierzęta normalnie, nie wiem po co niektórzy z drzew złazili, skoro cywilizacyjnie są dalej w buszu. jednak to dziwna sytuacja, bo normalnie 9 latki mają już rozwinięta poczucie wstydu, gdyby to były "bobaski" to inna bajka, może ta rodzina to jakaś patologia, albo wykorzystują te dziewczynki, bądź przekraczają intymne granice . Potem wielkie larum, bo pedofilia, masakra.

Gość bambaryła31
żenada,aresztą wierzyć mi się nie chce,że one były takie duże...9 lat????nie nie wierzę

Gość gość
mój 3 latek w życiu by nie zdjął gaci publicznie. a co dopiero 9letnia dziewczynka :O

Gość gość
Też tego nie rozumiem :o Na plaży dzieciaki z gołymi d****i biegają jakby rodzice nie mogli im majtek zwykłych czy kąpielówek założyć :o Raz, że to niesmaczny widok dla osób postronnych to dwa idealna pożywka dla pedofili. No ale kretynom nie przetłumaczysz. Jak takie matoły nawet dzieciakowi zdjęcie podczas kąpieli robią z widokiem na części intymne i na portale społecznościowe wklejają więc nie ma się co dziwić że mają w d***e intymność własnych dzieci.

Gość gość
Nie wierzę,ze 9 latki zdjęły gacie, a jeśli tak zrobiły to są to małe dewiantki. Może to jakiś dziwny dom, w którym się wych.owują, albo historia zmyślona.

Gość gość
jakoś mi sie wierzyc nie chce ze 9 latki daly sie rozebrac do naga jakos to troche naciagane

Gość gość
też mi się wierzyć nie chce bo moje siostry mają córki w wieku 8,6,4 lata i żadna z nich by się nie rozebrała do rosołu. A swoją drogą też jestem za ubieraniem chłopcom kąpielówek a dziewczynkom kostimów( zresztą takie śliczne są dla maluszków) , raz że to higieniczne, dwa chronią przed wzrokiem obcych.

W zyciu wlasnych dzieci nigdy nie rozebralam do naga w publicznym miejscu ,czy tym bardziej na publ.plazach Jedynie na swoim prywatnym podwórku w upaly mogą sobie latac rozebrane do rosoly i tam sie moczyc nago w baseniku, ale publicznie nigdy ,nie wazne czy niemowlaki, czy kilku latki,czy nastolatki.Dziwie sie ,ze ludzie na plazach rozbierają dzieci do naga jakby ich niestac bylo na zwykle przewiewne majteczki W parku tez koszulki sciągać nie pozwalam ,aby z golymi plecami biegaly tak jak niektore dzieci,raz to zrobily popatrując inne dzieci, to wrocily sie do domu

Gość gość
mój synek biega z gołym tyłkiem tylko po domu nikt normalny nie rozbiera dzieci w publicznym miejscu biorac pod uwage ile pedofilów jest teraz na świecie no chyba ze rodzice są nie normalni a 9 latka nie dala by sie rozebrac do naga wiec ktos niezła bajeczke stworzył

Gość gość
a co wy wszyscy tacy pruderyjni, tak nas natura stworzyła a wy zachowujecie sie jak jakies mohery

Gość gość
Krutyni powiadasz :) Czyżby Mazury????:-D znam miejsce, piękne :) CO do sensu tematu - popieram. Takie dziewczynki to już podlotki i goliznę, szczególnie na dole powinny zakrywać. Aż matkom się dziwię, że pozwoliły tak im wejść do wody,. Ostatecznie lepiej by było jakby kąpały się w majtkach , a po wszystkim bez majtek ubrały ubrania. Mniejsze zło. Ja swoim bajtlom od maleńkości zakładam na plażę, czy gdziekolwiek jesteśmy - w tym na działce, majtki. U córki - teraz 6 lat. górę niekoniecznie, ale od jakichś 2 lat sama chciała mieć pełny strój, to ma. Nie podoba mi się, jak takie dzieci na plażach latają gołe. Mogę zrozumieć, że nagość nie jest czymś tak strasznym, żeby grom wie jak z tego robić halo, ale jakaś doza przyzwoitości powinna istnieć. To, co podoba się mnie, nie musi innym. Mało tego, te bajtle, zwykle często jeszcze posikują i grubsze sprawy też lecą, nie patrząc gdzie są. Na piach. A potem inni tam siadają, ich dzieci tym piachem się bawią.

Gość dla mnie też to dziwne :\
Sposób w jaki autorka to pisze,to... cóż jakoś tak że mam wrażenie,że z nią coś nie tak :O

Gość gość
ja wierzę ...szwagra córka ma 8 lat i nad morzem kapie się w majtkach.rodzice uwazają że przesadzam ...na basenie na golasa ta mała się kąpie...ehhh ile ja razy z nimi gadałam...i wyszłam że robię z nich pedofilów

Gość gość
Hmmm gdy miałam 10 lat kąpałam się z kuzynką w ogrodkowym basenie (takim wiekszym), przyszla do nas koleżanka rok mlodsza (wlasnie 9 lat) i tez się chciala kąpac a ze nie miala stroju rozebrała się do naga i tak się kąpała (tez miala juz zaryz piersi..) chociaz podworko nie bylo niczym osloniete od ulicy a poza tym moj kuzyn, wujek itp się tam kręcili więc sama nie wiem czy wierzyć czy nie no ale sama widzialam ze niektore 9latki nie mają wstydu, ja się krępowałam patrzeć na nią.. wtedy byly czasy bez komputerow ludzie tez inaczej patrzyli na nagosc..

Gość gość
Nie czytałam wszystkich wpisów, ale poza tym, że wstydziłabym się rozebrać mojego dwulatka do naga, to już całkiem nie wyobrażam sobie, żeby latał z gołą pupą nad wodą, na piaszczystej plaży. Przecież piasek mógłby się dostać gdzie nie trzeba i zwyczajnie problem zdrowotny gotowy. Ja uważam, że to po prostu nie jest zbyt bezpieczne dla zdrowia.

Gość gość
Styl pisania autorki faktycznie potłuczony, ma być chyba inteligentnie, duchowo i z "jajem") Grafomania w sumie:) Dlaczego posty z adresem bloga, z którego pochodzi ten fragment zostały usunięte? Tyle bzdur na kafe widnieje i nikt z tym nic nie robi, a tutaj taki ekspres ?

zapewne dlatego zostaly usuniete ,bo autorka na kazdym forum po kolei gdzie sie da rozsiewa swoj link do wlasnego bloga z tą trescią jak w glownym temacie. Z uporem maniaka wkleja ten tekst gdzie sie da oraz adres bloga

Gość gość
przecież latacie z gołą d**ą przy rodzicach (tak piszecie na kafe) to co się dziwicie

Gość a ja dzis widzialamd
Dziewczynke,tez mniej wiecej tyle lat i miala tak cieniutkie,obcisle spodenki i jeszcze majtki spod nich wystawaly,ze tez to bylo niesmaczne. Pal licho widok,ale wlasnie mogloby to zainteresowac jakiegos pana...

Gość gość
Mnie to akurat nie dziwi. W zeszłym roku (lato) także widziałam jak 7-letni syn sąsiadów wyszedł z gołą d**ą na ulicę.

Gość gość
toksyczna kobita nie zgadlas jestem autorka tego watku tutaj ale nie mam nic wspolnego z blogiem chcialam tylko przytoczyc tamten wpis bo sie z nim zgadzam

Gość gość
Proszę o usunięcie tego wpisu. Kopiowanie całej treści postu z bloga jest kradzieżą. Joanna Jaskółka

Gość gość
Aha, Toksyczna Kobieto, nie wiem, kto wkleja moje teksty na fora internetowe, szczególnie tu na kafeterię i nie wiem, ile ich krąży po sieci "wklejanych z uporem maniaka". Sama nie mam czasu się w to bawić i kontrolować tego, a link do tego wątku podesłał mi czytelnik. Joanna Jaskółka

Gość Grupa Desantowa
Tekst był napisany przez Joannę Jaskółkę dla portalu grupadesantowa.pl i to tam oraz na jej blogu został opublikowany za zgodą autorki. Osoba zakładająca ten wątek powinna podać źródło i autora tekstu, skoro kopiuje go w całości. pozdrawiamy i zapraszamy na inne teksty redaktorki Jaskółki http://grupadesantowa.pl/styl-%C5%BCycia/214-tygodnik-mazurski-5.html

Gość gość
haha :D jaja jakies?:P:P