Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAKLADAJCIE DZIECIOM MAJTKI

Polecane posty

Gość gość
Ale jak jedzie się do wloch czy chorwacji i połowa bab paraduje bez staników to jest ok?

Gość gość
Wnikliwy obserwator zauważyłby pewnie piega na pośladkach tylko trzeba naprawdę nie mieć nic do roboty albo być nawiedzonym zbokiem by tak wnikliwie obserwować ciała dzieci. Nie popieram nie ubierania majtek u tak dużych dzieci , to fakt ale też nie uważam by trzeba było się wtedy gapić jak nawiedzony tylko dlatego że jedna z dziewczynek miała zarys piesi. Chore. Czysto i obrazowo ułożyłaś historyjkę autorko ale nadal zastanawiam się co ma pojedynczy przypadek do APELU by matki ubierały majtki dzieciom. Myślę że brak błogiego spokoju podczas jedzenia przez was lody nie wpłynął negatywnie na drogocenny rowój emocjonalny twojego syna. Może nie wyrośnie na zboczeńca a wręcz od tej pory może będzie lepszym obserwatorem ? :D.

Gość ja tam się zgadzam
Jest tyle ładnych strojów kąpielowych już dla roczniaków, bo czy nawet one muszą biegać publicznie w gołych tyłkach, chociażby ze zdrowotnego punktu widzenia???? Piasek w małej pochwie czy penisie.... Dla nas dzieci są aseksualne, ale trzeba mieć świadomość że jakieś chore bydle może trzepać sobie mając przed oczami nasze dziecko....Brrr

Gość gość
pomijając fakt prawdziwości tej historyjki, to dziwi mnie obojętność niektórych rodziców na to co ubierają ich dzieci. Że gimnazjum chodzi jak chce, to niech chodzi. Ale młodsze dzieci? często widuje się w centrach takie małe 7-13 letnie dziewczynki i nawet młodsze, w szortach odkrywających pupę, do tego obcisłe podkoszulki bez biustonoszy, a takie 9-13 to już biust potrafią mieć. Albo małe dzieciaczki ubrane w obcisłą panterkę i skórę...no zgroza...

Gość gość
A co powiecie na pomysł mojej koleżanki która pozwala swoim synom (6 i 8 lat) biegać po ogrodzie bez slipek (chłopaki biegają między basenem w ogrodzie a domem i zaliczają przy tym gości którzy siedzą na werandzie). Często zapraszają znajomych albo ulubionych sąsiadów mieszkających pięć domów dalej na kawę lub grilla w ogrodzie a synowie biegają jak dzikusy i słychać tylko co jakiś dłuższy czas krzyk by się ubrali ale tamci mają to gdzieś i ludzie nauczyli się już nie patrzeć. Kiedyś przyszłam tam ze swoimi dziećmi (12 letnia córka i 5 letni syn) więc młodsze chciało odrazu naśladować tamtych i ściągnąć gatki a córka siedziała z nami dorosłymi i głupio się czuła. Co do historii przytoczonej przez autorkę to fakt, dzieci starsze niż 6 lat powinny mieć majtki ale też nie uważam by należało się gapić jak idiota na gołe dzieciaki, zwłaszcza w takiej sytuacji a skoro widok bardzo razi i przeszkadza to wziąć syna , odwrócić się plecami do tamtych dzieci i tyle.

Gość j a poszłam dalej
pani jaskółka wybrała najgorszy sposób na lansowanie swojego bloga. :( Nie dość, że historia wyssana z palca, grafomańskie to i pod publiczkę, to jeszcze pomyślałam, że sama się podnieciła opisanym "zdarzeniem" SAma tutaj wkleiła ten głodny kawałek! Żenada niegodna uwagi, a ten blog żałosny jest. Niestety niskie loty, pomimo, że jaskółka. Tanie to: pogoń za sławą za każdą cenę.

Gość gość
Grafomonia,napuszony styl,Ale przeczytac mozna jak mamy zarzekaja sie,ze nigdy,przenigdy ich nawet 2letnie dziecko jest na dworze nagie :-D