Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chołota w UK

Polecane posty

Gość gość

Znowu ten sam temat. Przyjechała moja koleżanka tu do Uk miesiąc temu, Wkurza mnie to okrutnie. Siedzi u mojego brata, sama nie ma wykształcenia , złożyła już o benefity, a szescioro dzieci w pl. denerwuje mnie to , bo zamiast szukać pracy to ona siedzi i czeka na zasilki i dom z councilu , bo jej sie nalezy. Do tego codziennie pije(cały czas z drinkiem siedzi) ,mówiąc że ma stres związany z emigracją. Oczywiście składa jako samotna matka , a mąż w polsce z dziecmi.Dlaczego tutaj tylko tacy ludzie przyjezdzaja, aby zyc na zasilkach. My z mężem oboje pracujemy i płacimy na takich. Wiem ,że mnie zlinczujecie za ten wpis, ale to jest niesprawiedliwe.

Gość gość
A czemu ma ciebie ktos linczowac za ten wpis. Uwazam ze masz racje.

Gość gość
Dodam ze ma 6 dzieci w polsce , wiec wyliczyla,ze duzo tutaj pieniedzy dostaje.

Gość gość
Przepraszam bardzo ale urzekła mnie twoja historia. Ze niby jak dostala jakiekolwiek aplikacje o zasiłki skoro nic nie przepracowala?? Teraz tak się da?:D

Gość gość
Powiedziała, ze pracuje i dostala aplikacje. I w aplikacji tez napisala, ze pracuje.A w rzeczywistosci zamiast szukac pracy siedzi i driny wali.

Gość gość
No i co z tego ze sobie mowi?! Przeciez będzie musiala udowodnić zarobki. Wymysl inny temat bo taki bez jakiejkolwiek znajomości "benefitów" jest słabiutki:D

Gość gość
Bez numeru NIN nic nie wskora takze sie nie martw. Grosza nie dostanie. Przy aplikowaniu o zasilki trzeba ten numer podac i namiary do pracodawcy.

Gość gość
Ja nie wymyslilam tego tematu , tak jest naprawde.nie znam sie na benefitach , bo ja nie dostaje zadnych , nie mamy z mezem dzieci.

Gość gość
hahaha marna prowokacja. Powiedziala i napisala, ze pracuje i dadza jej zasilki na podstawie tego co ona mowi... hahahahaha

Gość gość
Przecież zasiłków nie dostaje się po miesiącu a po 6 czy 12 miesiąch nie jestem pewna,ale napewno nie na dzieńdobry!

Gość gość
Numer NIN ma , bo zrobila sobie. Jeszcze ja z nia bylam i jak sie szuka przy to dostanie sie NIN. Do tej ktora sie wyzej wypowiada ze to prowokacja. Nie masz nic ciekawego do dodania , to sie nie wypowiadaj.

Gość gość
Ja nie wiem o tym , ze sie nie dostaje po miesiacu. Zaraz postaram sie cos wyczytac po jakim czasie ona to dostanie.

Gość gość
Ona nic nie dostanie wiec nawet nie czytaj. Po drugie jesteś strasznie zawistna. Nawet jak dostalaby to co z tego??!! Czy Ciebie az tak to razi?! Przeciez to nie twoja sprawa.

Gość gość
Chołota w PL. Nie siej propagandy.

Gość gość
Nie ma nic na temat ,że po 6 miesiącach. Jest , że na dzieci mozna dostać nawet jak sie nie pracuje. A my jestesmy EEA

Gość gość
Jak zwykle sperdolą temat. Kobieta opisala tutaj sytuację, a wy jak zwykle niec nie rozumiecie. Autorce chodziło o to,że to nie jest sprawiedliwe wobec tych, którzy pracują.

Gość gość
A wpierdalanie się w sprawy rodziny to już jest sprawiedliwe? To chyba zazdrość i zawistność się nazywa :D

Gość gość
Zazdrosc czego? braku kasy? dlugow w pl? alkoholizmu? braku wyksztalcenia?

Gość gość
nie dostanie kasy, bo bedzie musiala udowodnic ze pracowala ok rok, pokazywac payslipy itd, to nie to samo co 7 lat temu, teraz nawet tym co sie nalezy odsylaja w nieskonczonosc.

Gość gość
zabronisz mi sie wypowiadac? To otwarte forum zawistna szczekaczko :D poza tym nawet jesli to prawda to hahahahaha nie dostanie nic bo dzieci mieszkaja w Polsce to raz, po drugie musi przepracowac iles tam. Te czasy gdzie leniuchy dostawaly wszystko sie skonczyly i nareszcie

Gość blockhead
kolejna, ktora ma wielka buzie w necie. Powiedz to kolezance w twarz zamiast wylewac zale na forum. Co boisz sie? Nic mnie tak nie denerwuje jak dwulicowe, zawistne Polki, ktore wlaza sobie w d*pe, a za plecami obgaduja sie nawzajem ile wlezie. Ot cholota

Gość gość
Masz potwierdzenie na to, ze w uk siedzi sama cholota. masakra jakas - nie umieja czytac ze zrozumieniem. ona nie dostanie benefitow, bo w uk juz sie wzieli za to. koniec przywilejow. ja dlatego przenioslam sie z uk do australii. a tam choloty nie wpuszczaja.

Gość gość
No cholota,co zrobic,jak i autorka tematu niskich lotow :/

Gość gość
Idiotko czytaj temat ze zrozumieniem, sama jestesm na niskich lotach.

Gość gość
"idiotka" to najtansze slowo choloty na tym forum i nie tylko :D

Gość gość
mnie tez to wkurza bardzo. niektorzy ludzie nie maja wstydu i tylko umieja reke wyciagac po pieniadze. wstyd mi za nich

Gość gość
ja tez uwazam ze takie patalachy tu przyjezdzaja, co jest widoczne na ulicach. dla nich uk to raj

Gość gość
Debil widac zalozyl temat!

Gość gość
banda wiesniar siedzi na tym forum , jak ta wyzej , ty wiesz ze debil jest osoba niedorozwinieta, to widac ze ty jestes niedorozwinieta skoro tematu nie rozumiesz i nie umiesz czytac.jezu to prawda ze w uk same dziadostwo siedzi.

Gość gość
Bo w uk to tylko nieliczni sa wyksztalceni. okolo na 40 polakow przypada 1 inteligentna.julki, eweliny,kaski z dziur zabitych dechami przyjechaly. wiesniary, idiotki, d*podajki, wyzej sraja jak d*pe maja, ktore ie maja pojecia co to slownik-definicja debila. ja sie nie dziwie ze dla takich osob nie ma miejsca w polsce.i wiecej dla takich osob nie bedzie miejsca w uk wkrotce. sa tu polacy , ktorzy do czegos doszli, tu studia pokonczyli , pracuja , nie pija , ale takkich to na palcach jednej reki mozna policzyc.