Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje gdzie jezdzicie

Polecane posty

Gość gość

My bylismy juz dwa razy na wyspach Kanaryjskich- Lanzarote i Teneryfa. W tym roku wybieramy sie na Fuertewenture. A wy gdzie jezdzicie i co polecacie ciekawego dla rodziny z dziecmi.

Gość Anulka_123
My z mężem wybieramy się na dwa tygodnie do Maroka-podroż moich marzeń :)

Gość gość
Super, ale tam to pewnie dopiero goraco jest? Macie juz plan zwiedzania czy bardziej sie na leniuchowanie nastawiacie?

Gość michal0702
Ja w tym roku we wrzesniu Indie 15 dni, byc moze grudzien Izrael i Jordania... A w miedzyczasie do wrzesnia jakies weekendowe wypady - na pewno Hamburg, byc moze Balaton albo Jesolo i Venezia :)

Gość jamaica welkom tu
ja w tym roku karaiby- Jamajka i Barbados- wakacje zycia!!

Gość aubizaretta
Ja w tym roku jadę w podróż dookoła świata. Nie mogę już się doczekać.

Gość Aaaoooooonaa
ja do egiptu a moi rodzice byli w izraelu i jordanii-wycieczka objazdowa i powiedzieli ze cos cudownego, nie da sie opisac trzeba przezyc a byli juz naprawde róznych miejscach na swiecie :)

Gość perełeczkaa
No to jak byli w Izraelu to już na pewno nigdy nie pojadą do Dubaju. A szkoda. Chyba najpiękniejsze miejsce na Ziemi. Byłam tam już 8 razy i w tym roku jadę również.

Gość Takasobiejaaa.
Zazdroszcze Wam, ja w tym roku wakacje nad polskim morzem, ale za rok może gdzieś dalej.

Gość Aaaoooooonaa
z tego co wiem nie zależy im na wyjezdzie do Dubaju takze nie mają czego zalowac, natomiast ja chętnie bym sie tam kiedys wybrała :)

Gość gość
czemu już nigdy nie wjadą do Dubaju jak byli w Izraelu?

Gość gość
Dubaj czyli ZEA (Zjednoczone Emiraty Arabskie) tak jak inne kraje arabskie z wyjatkiem Egiptu i Jordanii nie uznaje Izraela. Traktujac Izrael wrogo odmawiaja wstepu osobom ktore sa obywatelami Izraela lub podrozowali po Izraelu. Latwo to sprawdzic po pieczatkach w paszporcie ze byles w Izraelu. Pozostaje w takiej sytuacji wymienic paszport...

Gość gość
no własnie, paszport ma i tak ważność 10 lat, więc słowa 'na pewno i nigdy' są spora przesadą

w Maroku bylam 3 razy, Teneryfa x2, Lanzarote, Azja , Brazylia, w maju bylam w Dubaju! Jak dla mnie najlepsza Brazylia, ale kazdy kraj ma swój urok. Jezdze na wlasna reke.

Gość zenek_D
Wiesz co, byłem kilka razy nad jez. Drawsko i za każdym razem nocowałem w miejscu o nazwie – Stary Drahim, to hotel i restauracja w jednym. Do tego udostępniają też salę weselną. Przyjemna miejscówka. Pokoje komfortowe, ciepłe, z łazienkami. A co do restauracji to też bardzo polecam. Najbardziej mi u nich smakowały pierożki z jagodami. Place lizać! Cała oferta turystyczna jest na stronie www.starydrahim.pl . Cennik, menu restauracji, dojazd – wszystko opisane.

Gość gość
Zenek nie raklamuj na sile swojej speluny