Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrada zawitała moj dom

jedna impreza zniszczyła nam cale zycie..

Polecane posty

witam, jestem hydraulikiem, od dwoch lat pracuje za granicą za marne pieniądze, dokładnie w niemcach przebywam. Wszystko dało się znieść, odległość, tęsknote za dziecmi, złą aureolę jaka tam panowała i wszystko inne. w koncu nadszedła impreza, mnie nie było bo ja oczywiście za granicą, a mój mąż poszedł sam. I stało się- zdradził mnie. Powiedział mi o tym od razu, z płaczem, ze łzami w oczach, w rozpaczy i w agonii, załuje, obiecuje. A mi się swiat zawalił. Jak mógł? ja rozumiem dwa lata się nie widzielismy ale zeby zdradzac? mam mieszane uczucia, chciałabym z nim byc, ale po tym co zrobil brzydzę się nim. wiem, ze drugi raz nie dojdzie do takiego ceregielu, ale czy warto wybaczyc zdrade? czy jka o tym przestane myślec, czy ja to zapomne?

Gość pol litra czystej jak lza
ciekawy zawod dla kobiety - hydraulik...

CO dwa lata? bo nie rozumiem nic Z wtojej wypowiedzi.

Gość gość
głupia jesteś :o po takim czymś fiuta wykopuje się z domu a ty mu jeszcze chcesz wybaczać :o

Proszę o zachowanie kultury osobistej, jesli chcecie ze mną polonizować. Jeszcze mu nie wybaczyłam- to raz, a dwa wiem, ze on strasznie załuje! płacze non stop, wydzwania do mnie 10 razy dziennie, mowi ze mnie bardzo kocha i nie chce mnie stracic. ktos komu by nie zalezalo nie powiedziałó by takich slow i nie walczył by o mnie.

mielismy do wyboru pracowac tu za tysiąc złotych kazdy, albo ja tam za 3 ytsiące, co daje razem 4 czyli dwa razy tyle! A ze hydraulik? co w tym dziwnego, lubie grzebac w rurach to i grzebie.

ten temat nie miał na celu was zabawic, ani tez oszukac, piszę tu w sprawie porady, nbo przeciez od tego są fora internetowe. Niemki mają ionne podejscie do zycia, a ja tera ztylko takie znajome mam, według nich zdrada to normalka, kazdy tam doprawia sobie rogi, dlatego ich rady się dla mnie nie liczą. My polacy mamy inną metalność, dlatego pytam was rodacy.

Przez takich uposledzonych ludzi jak co niektorzy nie dowiem sie co robic :( dzieki tym podejrzlakom

Gość zdrada zawitała mój dom
hej, ale to pomyłka.

Gość gość
Zaluje,wiec wybacz.Przynajmniej sprobuj.Kazdy czasem popelnia bledy.

Gość gość
naprawdę jesteś głupia. utrzymujesz nieroba w polsce, który potrafi tylko zdradzać :o płacze bo wie że możesz go wykopać z domu i koniec jego wygodnego życia na twój koszt. to nie jakaś impreza zniszczyła wasze życie tylko żałosny samczy popęd i brak myslenia tego fiuta

dziekuje za mile slowa. wybacze mu :*

Gość gość
pewnie juz pukał inne nie raz 🖐️ ale tera znajoma popuściła to mogło się wydać :classic_cool:

Gość gość
dziewczyna bawi się wami a wy odpisujecie :D:D:D:D:D

Gość gość
Zjebałaś prowokacje tym zawodem.

on tez pracuje , tzn. narazie ma kuroniówke ale ma swoją kase, i na pewno nie prosi mnie o wybaczenie dla moich pieniedzy! wiem ze zaluje tego bardzo, ale w was duzo zawisci, ciekawe co byscie zrobily gdyby wasz zdradzil was chlopak.

zadna praca nie hanbi tlumoku

Gość gość
ale nuuuddaaa ta "aureola" to śmieszna ma być? i to "polonizować"? i w dodatku zapomniałaś zmienić nick odpisująca sama sobie DNO

ciekawe gdzie zapomniałam zmiewnic nick i gdzie odpisałam sama sobie ?

Gość gość
spadaj... DNO

dno to masz ty zamiast mozgu. nie pasuje nie czytaj. znajdz sobie męża i pisz o swoim zyciu nik t ci nie broni.

Gość gość
i kto to mówi? godna pożałowania siuśka zabawiająca się pisaniem nudnych prowokacji z braku lepszego zajęcia. Książkę jakąś przeczytaj, panna, może będziesz mniej nudna :)

Gość gość
Nie no błagam kto się radzi internautów na forum czy wybaczyć mężowi zdradę?! Tutaj można się poradzić jakim kremem golić nogi, czy jak schudnąć w 2 dni, ale sprawy rodzinne, jeśli to co pisze autorka jest prawdą, to sorry, ale chyba jest troszkę nie poważna....

Książki to moja passa, także jestem z nimi za pan brat. Kto się radzi internautów na forum? No proszę cie, albo się wczoraj urodziłaś pusty móżdzgu, albo jesteś głucha i ślepa. Po to są fora tempaczko zeby się radzic ludzi w kazdej kwesti. Nie wierzysz? To zacznij czytac inne tematy to sie przekonaz. Boze widzisz a nie grzmisz...

Gość gość
co za analfabetka,ja jebie!

co z was ZA LUDZIE? pierwszy raz postanowilam udzielic sie na forum i to polskim, moim rodowitym, a tu takie rzeczy? chyba lepiej jak pojde poradze się niemcow, moze i urodą grzeszą, ale za to są o stokroć milsi i zyczliwsi od was.

Gość gość
A gdzie w tych niemcach siedzisz Bo ja jestem niemcem mam NA imie das frau

w berlinie, tzn. niedaleko w takiej wiosce umberszuren. A znasz Kasię w.?

Z tego co mi wiadomo to adolf hintler był jej dziadkiem. Taka gruba blondyna, kojarzysz? Ona podobno z baniakiem miała nieteges śmeges.

Gość gość
Chcesz to moge CI rure przetkac