Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwna2013

czy ktoś doradzi!

Polecane posty

Otóż mam pewien problem? Chodzi o spóźniającą się nadal @, Miesiączki mam regóralne co 29-dni . W tym miesiącu @ nie pojawiła się dni płodne miałam jak zawsze wyliczone,przypadały one od 7-13 maja. Kolejną @ powinnam mieć 27 czerwca niestety nie pojawiła się,chociaż miewałam bóle jak tuż przed @ a teraz są sporadyczne. Zrobiłam już dwa testy ciążowe WYNIK NEGATYWNY (robione w południe). Czy któraś z kobiet miała może podobną sytuację i wyjaśniła się. Jestem młodą 20 l.dziewczyną i nie mam pojęcia na ten temat.

Gość gość
testy robi się z porannego moczu, a po drugie idz zrób betę i będziesz wiedziała

Gość gość
ja test robiłam wieczorem a wynik wyszedł pozytywny więc ja tam az takiej roznicy nie widzę. Może poczekaj jeszcze tydzień i wtedy zrób test. Okres może się spóźniac przez upały, stres, przeziębienie. Ja raz tak bardzo chciaąłmżeby okres rpzyszedł mi w pore bo wyjeżdżałam później na urlkop że ten jak na złość jak nigdy spóźnił sie o tydzień

Gość gość
dużo zależy od stężenia hormonu, więc różnica jednak jest, ponieważ w pierwszym porannym moczu jest go najwięcej

Gość gość
idz do laboratorium, zrb bete i bedziesz wiedziała na 100%

Gość oj do podstawowki trzeba
Sie cofnac. Ja takiego slowa nie znam:" regóralne". Dni plodne jak zawsze wyliczone? Wyliczanki to przedszkolu modne byly....