Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie do kobiet. Będe niedługo kupował pierścionek zaręczynowy i zastanawiam się jaki kupić. Chodzi mi o cenę. Upatrzyłem ładny ale drogi około 4 tys. I w tym tkwi mój problem. Czy warto kupować tak drogi czy lepiej kupić w cenie około 1500. Chodzi o bezpieczeństwo i przydatność . Nie chce żeby późnije moja kobieta trzymała go w domu. . . Mam pieniądze żeby kupić ten droższy. Ale mnie nurtuje... czy bedzie go nośić :( Chce zarazem kupić coś wyjątkowego ,ale żeby to nie leżało na półce w domu. ... Proszę o porady i opinie czy Wy też macie drogi epierścionki i je nosicie. Dzieki

Gość gość
Ja sądzę , że liczy się gest i to , że chcesz sie jej oświadczyć a nie cena :)

Gość gość
Oj wiem wiem że nie cena ważna , tylko wiadomo za więcej mozna kupić coś ładniejszego :) Przecież wiadomo ,że się nie przyznam ile na niego wydałem... :)

Gość gość
mi sie nie podoba

Gość gość
Kurde już mam banie co kupić. Na nic nie mogę się zdecydować.... :/ Wiem że nie lubi kalafiorów jak mi to mówi.

Gość gość
a ona nie ma zadnej przyjaciolki, bliskiej kolezanki?? popros ja o pomoc, niech dyskretnie wybada co jej sie podoba i juz - najlepszy sposob; cena nie ma znaczenia ale troche srednio by wyjdzie jak dostanie cos zupelnie nie w jej guscie

Gość gość
piękny sama bym chciała dostać taki jeżeli cię stać to jej kup na pewno będzie szczęsliwa

Gość gość
ja też uważam, że przepiękny!!!!!! pewnie, że cena nie ma znaczenia, ale ten pierścionek jest cudny!

Gość gość
jest piękny, idealny:)

Gość Rubellite Tourmaline
Generalnie jesli chodzi o stosunek cena-jakosc to lepiej za te sama cene kupic jeden kamien niz kilka mniejszych. Dlatego tez moze lepiej zainwestowac w klasyczny piersicionek z jedym diamentem (jesli interesuje Cie ten wlasnie kamien)? Dodatkowo ten pierscionek ma bardzo "obraczkowy" kroj, nie kazda pani bedzie chciala pozniej nosic praktycznie rzecz biorac dwie obraczki.

Gość gość
Przebrzydki. Uważam ze zareczynowy nie musi być aż tak drogi, lepiej zainwestować później w piękne obrączki dla dwojga.

Gość gość
piękny!!!

Gość gość
Dość ładny, ale widziałam dużo tańsze w tym stylu za tą cenę. Oczywiście z porównywalnymi diamentami. Ja noszę drogą biżuterię i się nie obawiam, ale równie bywa. Musisz jej się chwalić ile kosztował?

Gość gość
p.s. Napisałeś, że chcesz kupić pierścionek wyjątkowy - ten wyjątkowy nie jest, jest zupełnie sztampowy, zwykły. Może jeśli masz pieniądze, jubiler zaprojektuje Ci coś naprawdę CIEKAWEGO?

Gość gość
kupuj, jest bardzo piękny. sama chciałabym taki dostać. Nosiłabym go cały czas i w ogóle nie zdejmowała. prawda jest taka, że klasyka jest zawsze w modzie. PIĘKNY!

Gość Twórca tematu.
No hm dziękuję za opinie. Tak myślałem, ile osób tyle opini. Naprawdę ciężko się zdecydować. Właśnie mi się zawsze wydawało że jeden kamień jest bardziej oklepany niz kilka...

Gość gość
Jeden kamien czy kilka jest kilka oklepanych wzorow pierscionkow i Twoj wlasnie do nich nalezy

Gość Twórca tematu.
Wporządku ,ale czy kalsyczne nie jest najlepsze ??? Ślub to klasyka tak mi się zawsze wydawało. A nowoczesne są takie... hm niepoważne....

Gość gość
pierścionek przede wszystkim ma się narzeczonej spodobać Wypytac,Cena? cena też jest ważna,przecież chyba chodzi o to by go nosiła i cieszyla się jego urokiem przez cały czas waszego małżenstwa. Jeżeli Cię stać na coś droższego to kup droższy..przecież zamierzasz z ukochaną wziąć ślub.żyć długo i szczęśliwie... chcesz jej nieba przychylić...a zastanawiasz się czy droższy czy tańszy.. Jak ją kochasz szczerze a ona ciebie to powinniście umieć rezygnować z nastawienia ja..on..ona..teraz jest MY

Gość sercowa
wg mnie pierścionek jest śliczny;) i nie powinienes sugerować się opinią innych ludzi na forach,bo jak wiadomo ile ludzi tyle opinii,jeden bedzie za ,jeden przeciw....a tu chodzi przecież o was;) powinieneś jej kupić pierścionek od serca,taki ,który Cie urzeknie znając oczywiście gust swojej kobiety.Ale warto pamiętać,że "na bogato" nie zawsze znaczy lepiej. sądze,że jak ładniejszy bedzie skromniejszy pierscionek,nie zależnie od kwoty z małymi oczkami/oczkiem.wtedy jest większa pewnosc,że bedzie go nosić codziennie,duże oczka z reguły ,dla kobiety,ktora nie przywykła do noszenia sporej biżuterii będzie niekomfortowe. ale wybór należy tylko i wyłącznie do Ciebie;) pozdrawiam

Gość gość
Duży wybór pierścionków na zaręczyny mają na stronie www.savicki.pl Sam tutaj kupiłem swojej dziewczynie, ale ciągle jesteśmy przed oświadczynami. Stresuję się trochę, bo jednak jest czym, a jak się nie zgodzi? Mieliście tak? Niby coś tam o ślubie rozmawialiśmy, ale wiadomo jak to jest z kobietami...są nieprzewidywalne.