Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany mąż?

czy to może być?

Polecane posty

Gość zakochany mąż?

powiedzcie mi co zrobić?co myśleć? robicie awanturę mężowi bo usiadł nie na tym ksześle co miał,on się wkurza ,robi na złość i to co chciał zjeść po ciężkim dniu pracy(a żona mu przygotowała) ma w d***e!padają przykre słowa a na koniec oblewa ją PIWEM w łazience!którą ona sprząta bo ma HOPLA na punkcie sprzątania po piwie, które sama mu kupiła!!!! i co tu myśleć ... jest bziknięta zona ,która ma "problemy"i kocha męża jest mąż ,który KOCHA zonę ,ale nie panuje czasem nad sobą...

Gość tez zona
a ile ten maz i zona maja lat? :) kak dlugo jestescie malzenstwem? chyba oboje mieliscie kiepski dzien...i nerwy puscily...

Gość gość
robicie awanturę mężowi bo usiadł nie na tym ksześle co miał, d no prosze cie. kto ty jesteś mąż czy sznurek od kaleson

Gość Przyszła Żonka :):P
nie nie robię awantur narzeczonemu o takie pierdoły (mieszkamy razem 3 lata- za 2 miesiące ślub). Zresztą ja nigdy nie robię o nic awantur- rozmawiam. Nie wyobrażam sobie nawet tego. Ale może miała zły dzień czy coś. Nie wiem mój charakter nie jest uzależniony od cyklu jak u niektórych kobiet...

Gość gość
ale oblał ją piwem!zabiłabym skurw...

Gość Warisss
mąż który zachowuje się jak dzieciak uszanuj człowieku to że masz czystą Kobietę która dba o dom dostaniesz kiedyś łajze brudasa i lenia to dopiero wspomnisz tą którą ykhmmm oblewałeś piwem ja p*****le masakra jakaś ....takie zachowanie nie przystoi "mężczyźnie"

Gość zakochany mąż?
nadal nie wiem co myśleć,kocham Go szalenie,wiem,że on mnie też szaleni a z drugiej strony czuję taką wściekłość..........