Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesiesskk

jutro sie dowiem-test ciazowy

Polecane posty

Gość bojesiesskk

Jutro mój sądny dzień mija 12dzień od stosunku jutro zrobię test,dowiem się czy jestem w ciąży strasznie się boję bo mam przeczucia ,ze wynik będzie pozytywny moje przeczucia spowodowane są tym,ze ostatnie dni strasznie mnie wysypały pryszcze,a nigdy tak nie miałam poza tym mam lekki ból jak na okres więc sama juz nie wiem co sądzicie ?

Gość noverdad
Jutro sie dowiesz.Moze tak, a moze nie.A jesli tak, to pomysl,ze zawsze mogloby byc gorzej.Moglaby byc ciaza mnoga...

Gość gość
Był stosunek bedzie ciąza.Teraz mozesz kochać się bez zabezpieczenia przez 9 mieesięcy

Gość gość
Nie strasz.Gdyby tak bylo, wszystkie kobiety chodzilyby non stop w ciąży. Zrob test dzisiaj.

Gość gość
Nie jest powiedziane jesli test Ci pokaze juz dwie kreski. Mi dwa tyg po stosunku nie pokazal dopiero jakies 16 po. Musisz liczyc ze plemniki zyja kilka dni w pochwie jesli maja do tego warunki wiec spokojnie mogly poczekac na owulacje.

Gość bojesiesskk
i nie ma ciąży wczoraj był test,wynik negatywny miałam powtórzyć za jakiś czas a tu suprajs ,dziś jest okres prawdziwy bolesny dzień okresu nikdy tak nie czekałam na okres jak tym razem kocham ten dzień ale i sporo mnie to nauczyło

Gość gość
tez tak mialam, okres sie spoznial zrobilam test wyszedl negatywny a po poludniu tego samego dnia co robilam test pojawil sie okres - to przez te nasze schizy o ciazy sie pewnie spoznia:P