Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana jestem

wczoraj blond dziś prawie czarna!! POMOCY!!

Polecane posty

Gość Załamana jestem

Witajcie. Wczoraj byłam jeszcze blondynką, chciałam przyciemnic włosy na jasny brąz. Niestety kobieta zrobiła mnie na bardzo ciemny brąz!! wyglądam okropnie, popłakałam się gdy wrócilam do domu po prau godzinach, gdy doszło do mnie jak ja wyglądam. Dziś nie poszłam na kurs, znów placz przed lustrem, macie może jakiś pomysł? Może jakieś pasemka beżowe? myślicie że ładnie będzie to wyglądać? Nie moge całych rozjaśnic poneiważ już mam zniszczone i miałam już siana z którego dopiero nie dawno wyszłam :( jestem zalamana dziewczyny :(

Gość gość
pewnie nie wygladasz tak zle :) to tylko z przyzwyczajenia tak ci teraz zle bo bylas blondynka a tu nagle ciemna... ja tez nie moglam wytrzymac w ciemnych wlosach... jak rano budzilam sie a tu ciemne wlosy to poprostu tesknilam za ukochanym blondem....

Gość gość
trzeba mysleć co się robi... teraz albo dekoloryzacja albo stopniowe rozjaśnianie farbami ,ale zanim dojdziesz do blondu to trzeba bedzie troche czasu

Gość gość
moze rozjasniacz a potem pasemka blond ja tak zrobiłam i wyszedł mi blon plus orzechowe pasemka

Gość gość
JEżeli wcześniej rozjaśniałaś włosy, to farba ci się szybciej wypłucze. Poczekaj troche, myj włosy, będzie ok.

Gość gość
może jej sie troche wypłucze ,ale blond to nie będzie ... z jasnego na ciemny jest łatwo zafarbować ,ale odwrotnie już gorzej

Gość gość
ja np kiedyś juz jakiś czas temu mialam ciemniejsze pasemka to długo powracałam do swojego koloru , nie chcialy sie wypłukać ani facerba też ich za bardzo nie rozjaśniała

Gość gość
czego beczysz? to tylko szok. idz do tej fryzjerki i niech ci cos zrobi w ramach reklamacji, bo nie umawialas sie z nia na az taki ciemny kolor. I tyle. Klientki rzadko egzekwuja swoje prawa od fryzjerek.

Gość gość
Pasemka sa wiesniackie....juz sie nie robi pasemek..dziewczyny skad wy jestescie z wolki pelkinskiej?

Gość gość
no własnie idz do fryzjerki , powiedz żeby Ci to rozjasniła bo chcialaś inaczej. albo idz do całkiem innej bo ta jeszcze cos gorzej moze zrobić skoro jest kiepska

Gość gość
te pasemka to miałam kilka lat temu jak jeszcze były modne... teraz juz jestem blondynką ,ale pamietam ,że był problem z rozjaśnieniem ich

Gość Załamana jestem
Wiem, że to wszystko potrwa. Własnie problem w tym, że nie mogę sobie pozwolić na jakieś duże rozjaśnianie, ponieważ włosy notorycznie mi się łamią i wypadają a łysa nie chce być :( Co za pech!!!

Gość gość
a moze wygladasz ladnie

Gość gość
nie takie pasemka jak kiedys sie robilo od linijki tylko gdzieniegdzie reflrksy, ej wy tłuki:O

Gość gość
Daj fotkę, ocenimy.:)