Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlllllllllllllllllllodosasd

Jak Poronić?

Polecane posty

Jeżeli ktoś wie niech powie. Darujcie sobie teksty że to życie, obrażanie mnie itd. Nie urodzę i nie chcę. Do adopcji też nie oddam, tyle tych dzieciaków bez domów. To jest jakiś 2-3 tydzień. Błagam pomocy.

Gość gość
puknij sie w glowe idiotko

Gość gość
moze zmadrzejesz

kur...wa . nie chcę dziecka i tyle. To moje ciało mam prawo.

Gość gość
no tak szkoda bylo kasy na prezerwatywe za 2 zł teraz szkoda kasy na aborcję?? skok z 5 piętra na głowe pomoże

Gość gość
sa tabletki na recepte arthtrotec,mi pomogly 2 razy,mam jeszcze paczke.skad jestes

Gość gość
trzeba bylo d**y nie dawac, w 21 wieku wpasc? jest tyle zabezpieczen. nie badz egoistka w tobie jest drugie cialo i ono tez chce zyc skoro sie pojawilo i jego cialo jego sprawa. nie chcesz dziecka bo co szkola? studia? kariera ? a pozniej bedzie temat na forum - poronilam usunelam- nie mgoe sobie z tym poradzic hehehe masakra ale glupie babsko z ciebie

zabezpieczałam się i to bardzo. ale się zdarzyło. na recepte? to kto mi ja przepisze, ginekolog? z lubuskiego

Gość gość
to trzymaj to paczke na kolejną wpadkę co za idiotki a no tak wiadmo niechciane ciąże to tu 100% g***ty hahahaha :D Jeżeli kobieta się zabezpiecza to nigdy nie zaliczy wpadki kretynki :D

nie bede miala wyrzutow.nienawidze dzieci i tak wole miec prace nauke niz bachora : )

Gość gość
jak masz zaufanego gina to tak,a jak nie to wyslij chlopaka po recepte do lekarza ogolnego,to sa leki na stawy,ale zawieraja substancje poronna.Wejdz w google na arthtrotec lub na women of web i tam sie wszystkiego dowiesz .Tu nie ma sensu pisac

Gość gość
prowo a kafeteryjne k***y z dobrym serduszkiem zawsze służą radą :D

Gość gość
WIDZISZ KKRETYNIE JA ZALICZYLAM,dzieci miec nie powinnam bo mam zbyt slaby organizm,lekarz w szpitalu mi przepisal

Gość gość
"przywracanie miesiączki" - koszt 2 tysie - w każdym mieście

a ile te tabletki kosztuja i czy bedzie mocny krwotok, jak mialas?

Gość gość
masakra... dziecko chce zyc pojawilo sie itd, wiesz ile par jest starajacych sie o dziecko ile cierpia ze nie moga miec dziecka ? to wes juz moze poszukaj takiej pary i chociaz ugadaj sie zeby ci zaplacili za urodzenie dziecka .. to nie jest lepsze rozwiazanie ? nic zabijac mala istotke ... ?

Gość gość
za slaby organizm ??? ojoj to moze seksu tez nie uprawiaj bo ci kiszeczki pękną? dostaniesz krwotoku i umrzesz w bólach

Gość gość
jak jestes w 2-3 tyg. tzn. że dopiero jesteś w okresie okołoowulacyjnym lub tuz po nim, a nie w ciąży- proponuję dokształcić sie trochę

sama sie ku.rwo doksztalc okres mi sie spoznia 2 tygodnie zrobilam badania i jestem wiec sie odpir.dol.

Gość lilialuiza
Bo to jest życie, człowiek w Tobie. Nie masz prawa go zabijać, skoro powołałaś go do życia. "Zabezpieczałaś się bardzo..."-dowód na to, że mentalność antykoncepcyjna=mentalność aborcyjna-wczoraj pozwoliłaś na gumkę, bo plemnik to tylko plemnik, więc można go spuścić w kiblu, a dzisiaj chcesz zabić czlowieka, bo wg Ciebie to tylko zarodek, więc można go spuścić w kiblu. Jak się nie chce mieć dziecka, to w dni płodne do łóżka wchodzi się solo.

Gość gość
tak za slaby,albo ja albo dziecko,doucz sie i poczytaj,ze czasem organizm jest zbyt slaby,aby moglo sie zycie rozwijac,uposledzenie komorek genetycznych nieuku

Gość gość
Jeżeli ciąża rozwija się prawidłowo, to nie poronisz ot tak sobie, wszystkie działania mogą Ciebie okaleczyć, doprowadzić do krwotoku etc. Znałam pewną panią, która w 2giej ciąży chciała bardzo poronić więc w początkowym stadium skakała z 2giego piętra, nie jadła, ciągle się gimnastykowała, kąpała w gorącej wodzie etc - Dziecko urodziło się zdrowe, jest fajnym 17 latkiem. A mamusia popełniła samobójstwo kilka lat po jego urodzeniu - byla chora psychicznie/

Gość gość
"jak jestes w 2-3 tyg. tzn. że dopiero jesteś w okresie okołoowulacyjnym lub tuz po nim, a nie w ciąży- proponuję dokształcić sie trochę" ---> popieram osobe która to napisała ... przeciez do miesiaca praktycznie nie idzie zrobic badac ktore 100% wykaża ciążę ... wiec nie wiem po co ta panika ... a to że okresu nie masz to nic takiego ... jak każda kobieta z braku okresu miała by byc w ciązy to liczebnością pobijemy Chiny

Gość gość
sama jestes k***ą jak sie puszczasz, a innych nazywasz ha ha... ale jestes glupia idiotka nikt ci tu do twojego minimalistycznego rozumku wielkosci mniejszej niz wlascie twoje dziecko - nie przemowi... bo takie wredne c*psko z ciebie e tylko sie puszczac a jak wpadne to huj poronie wes sie wykastruj :P jak chcesz tylo d**y dawac

Gość gość
nie nie krwawilam mocno,troszke bolalo,ale bardziej bola potem wyrzuty sumienia,bynajmniej mnie.Ale nie poswiece swojego zycia w imie dziecka.od dziecinstwa wiem,ze dzieci miec nie moge,bo to za wielkie ryzyko,mimo iz z mezem nie raz marzylismy o tym,ale zarowno maz jak i ja bylibysmy potrzebni dziecku

Gość gość
gość haha faktycznie na seks nie masz za slabego organizmu ?

Gość gość
teraz chcesz usunąc a na starość bedziesz sama

Gość lilialuiza
Jak uważasz, że nie możesz mieć dzieci, to się powstrzymuj od seksu, kiedy trzeba, a nie morduj!

na usg nic nie widac ale robilam testy i jedna kreska ledwo widoczn ale to ciaza tak

Gość gość
jeśli @ spóźnia Ci się dwa tygodnie to jesteś raczej w szóstym- siódmym tygodniu ciąży, więc zostałop raczej niewiele czasu