Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinkowa

wodnista wydzielina

Polecane posty

Gość Karinkowa

Od wczoraj leci mi wodnista wydzielina z pochwy, nie ma zapachu, nie piecze, zastosować coś doraźnie czy to normalne?

Gość gość
Jeżeli nie masz żadnych niepokojących dolegliwości to na twoim miejscu zrobiłabym sobie kuracje invagiem, probiotyk obniży w pochwie pH i wzmocni jej naturalną mikroflorę. Jeżeli nie będzie lepiej to wybierz się do ginekologa, czasem wodniste upławy świadczą o wodniaku w jajowodzie.

Gość Karinkowa
No właśnie myślałam o jakimś probiotyku, tylko że te upławy są obfite musiałam podpaskę założyć.

Gość gość
Mi przy upławach zawsze pomaga invag, mogę ci go z czystym sumieniem polecić, ale jak faktycznie ilość wydzieliny jest tak obfita, to może od razu skonsultuj się z ginekologiem. A może w ciąży jesteś? Na początku ciąży też miałam bardzo wodnisty śluz i było go dużo.

Gość gość
dziewczyny a jak długo bierzecie invag-bo w opakowaniu jest 7 kapsułek? bierzecie wszystko na raz? tzn przez tydzień-codziennie na noc?

Gość wodniczka;;;;
ja mam wodniste upławy już od dość dawna, oczywiście byłam u jednego gina, stwierdził lekki stan zapalny dał leki przeciwgrzybiczne i stwierdził, że być może mogę mieć nadzerke ale on nie jest w stanie tego stwierdzic(ale badan zadnych nie zlecił) albo po prostu mam nadprodukcję któregos hormonu, jednak nawet po tych lekach wodniste upławy były choć nie w takiej ilości jak mam ostatnio, byłam znowu u gina tym razem innego,no ale ten zlecił mi przynajmniej wymaz i wyszły mi drożdżaki, dał mi leki, ale upławy jak były tak sa do dzisiaj, potem byłam na kontroli powiedziałam, że wodnisty sluz jest dalej to kazał sobie jeszcze tylko kupic clotrimazolum i smarować zewnętrznie a upławy które mam sa moja naturalna wydzielina...i martwię się bo tego sluzu jest naprawdę dużo a żaden lekarz mi nie pomaga...

Gość gość
Kiedy byłam w okresie dojrzewania miałam wodniste upławy bez dodatkowych dolegliwości, po kilku latach samo przeszło, w tamtym okresie stosowałam probiotyk dopochwowy lactovaginal, zgodnie z zaleceniem ginekologa, aby zapobiec infekcjom. Teraz już nawet nie pamiętam że miałam taki problem, ciągle tylko wymieniałam wkładki.

Gość wodniczka;;;;
bardzo dziękuję za ten link powyżej:)