Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka córeczki

boję się zdecydować na 2 dziecko, z powodu męża...

Polecane posty

Gość matka córeczki

mamy 3 letnią coreczkę, jest słodka, mądra i kochana. kiedy jednak byłam w ciąży mąż bardzo chciał mieć syna. kiedy okazało sie na usg to był bardzo rozczarowany, długo to przeżywał, na każdym usg pytał czy może jednak syn.kiedy córeczka się urodziła, mąż ją pokochał bardzo i zajmował się nią. ale teraz namawia mnie na 2 dziecko i mówi , żebyśmy się postarali o synka. ja nie wiem jak on zniesie gdyby była 2 córka. zwłaszcza, że przy pierwszej ciąży już pocieszał się tym ,że za drugim razem napewno urodzi sie syn.a jesli naprawde sie urodzi to boje sie , że będzie przez niego faworyzowany. dltego zastanawiam się czy nie lepiej zostac przy jednym dziecku. co radzicie?

Gość gość
radzimy rozstać się z mężem palantem :o 🖐️

Gość szpindlerowy mlyn
u mnie bylo podobnie, no moze nie tak ekstremalnie bo maz nigdy nie powiedzial na glos, ze chce miec syna ale wiedzialam, ze w glebi serca tak bylo, rok temu urodzil nam sie syn i to jednak starsza corka jest oczkiem w glowiie taty

Gość matka córeczki
szpindlerowy mlyn dzięki :-) moze przesadzam...

Gość gość
Mój mąż za to chce córeczkę, znaczy nie naciska, nic nie gada, ale wiem,że wolałby córkę. Ja na to nie zwracam uwagi, tylko mój mąż tak dosadnie do tego nie podchodzi. Myślę,że tak ma, bo u nich w rodzinie są same dziewczynki, alni jednego chłopaka. Te małe diabełki manipulują wujkiem jak tylko chcą:) Z tym mój teść jest identyczny, bardzo lubi dzieci, bardzo ciepły człowiek. Twój mąż jednak dziwnie do tego podchodzi, jakbym takie akcje słyszała, to nagadałabym ,ze ciąża to nie koncert życzeń, że może być 2 córka i nie mam ochoty oglądać jego załamania, rozczarowania,.Jak dorośnie do 2 dziecka to wrócimy do tematu.Krótko, zwięźle i koniec fanaberii.Co to za facet swoją drogą.

Gość matka córeczki
to nie tak ,że on ciągle o tym mówi, ale ja wiem czego pragnie. przeciez go znam. to dobry człowiek i bardzo kocha naszą córeczkę....

Gość gość
Oni zawsze chcą syna, ale córki kochają bardziej :)

Gość gość
wiesz, zawsze możesz powiedzieć , że to od mężczyzny zależy płeć dziecka, bo kobieta ma tylko żeńskie chromosomy, a to mężczyzna ma żeńskie i męsie, zależy jaki plemnik sie dostanie do jajeczka. Jak chce syna to niech sie postara;)

Gość matka córeczki
:-)

Gość gość
ja tam rozumiem, że chce mieć syna. a pomysł, by córka została jedynaczką uważam za bardzo zły. piszesz, że pokochał córkę, więc o co chodzi? pokocha i drugą w razie czego.