Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula30

oszukał mnie znowu..:(

Polecane posty

Gość ula30

Wiem, że to głupie o co będę pytać ale jednak czuję potrzebę.. Otóż jakiś czas temu odkryłam, że mój facet ma romans. Zaczęło się wtedy gdy międzxy nami dochodziło do częstszych kłótni. Odkryłam to przypadkiem, czytając wiadomości od niej (w telefonie) Od tego czasu minęło jakieś 3 miesiące, ciągle próbujemy coś jeszcze poskładać. W końcowym efekcie to ja gop odpycham, bo nie potrafię o tym zapomnieć. Ostatnio szczerze rozmawialiśmy. Zaczęłam mu wierzyć, że wszystko bedzie dobrze, że wszystko się zmieni. W pewnym momencie zapytałam jak "ona" miała na imię. Zrobiłam to celowo, bo jej imię wryło mi się w pamięć bardzo głęboko odkąd przeczytałam tamtą wiadomość. A on odpowiadając skłamał i podał zupełnie inne imię. Gdy zapytałam go dlaczego kłamie, powiedział że coś mi się pomieszało.. Nie wiem o co chodzi... i jaki miał w tym cel :(:(

Gość gość
znasz ja osobiscie? bo w moim telefonie kochanka foguruje jako artur

Gość gość
bralas r****cza to teraz masz :p nirch zgadne - twoj facet to typ lubiacy flirtowac i podrywac kobiety?

Gość gość
sprawdz to .moj tez sie mylil

Gość gość
I po co jeszcze z nim jestes? Oszukuje cie i dobrze o tym wiesz, wiec co cie przy nim trzyma? Jak cie nie docenia to odejdz i wezmie sie za kolezanki. Ty nie musisz sie na to godzic.

Gość gość
Bo może ma więcej niż jedną, jedną rzucił, a z pozostałymi wciąż pragnie Cię zdradzać. Albo po prostu bo kłamie patologicznie i Ty oraz składane CI obietnice nie mają dla niego żadnej wartości.

Gość ula30
Nie nie znam jej osobiście. Ale pamiętam to imię, z którego wyszła jednoznaczna wiadomość. Jak by to było dzisiaj. Niestety nie potwierdził mi tego imienia gdy spytałam. Okłamał mnie a na poczekaniu wymyślił inne. Po co? W jakim celu? O co chodzi? Przykre i śmieszne zarazem. Tak lubił podrywać kobiety. Odkąd zaczęliśmy się spotykać (jakieś 2 lata temu) zmienił się. Tak mi się przynajmniej wydawało. Bo nadszedł kryzys w związku i łatwo przypomniał sobie wcześniejsze życie.. :(

Gość ula30
albo faktycznie jest ich więcej :(:( ale to booli :(