Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, ostatni okres miałam od 3 do 7 czerwca, mam nieregularny cykl, tydzień po zakończeniu miesiączki spalam z chłopakiem i teraz świecie bo jak okresu nie było tak nie ma, i moje pytanie brzmi co może opóźnić okres oprócz hipotetycznej ciąży? Zabezpieczyliśmy się sld i tak panikuje,

Gość gość
To jest ciąża.Nie panikuj nie jedna tak wpadła.

Gość gość
Widziałam jak ściągał prezerwatywę ze cała zawartość była w gumce dlatego nie wiem czy to ciąża.. teraz miałam dni suche a powoli dziak zaczną mi się wydzielać taki lekki służy i piersi bolą lekko też jak na okres... :/ naprawde panikuje

Gość gość
Czy widziałaś jak wyciągał z ciebie .To jest ważne.Tak jak ty mają wiele stosujące ten rodzaj antykoncepcji.

Gość gość
Widziałam

Gość gość
Widziałam

Gość gość
ja okres mam od niedzieli, poprzedni tez od 3 czerwca miałam :D

Gość gość
Ja jeszcze nie dostałam, :( mam tak jakby objawy na okres .. miałam dni suche a teraz jakby zaczynają mi się mokre ale okresu nie ma :(

Gość gość
czasami tak po prostu sie spoznia, tez tak mialam ze sucho bylo objawy jak na okres a tu nic a nic, pozniej pojawial sie bialy sluz (prawie za kazdym razem myslalam ze to okres bo czulam mokro a to sluz) a pozniej okres przyszedl z 10 dniowym opoznieniem:)

Gość journeyforever
ja tak zawsze mam ze sucho, później mokro jakby były dni płodne i okres haha dziwne!

Gość gość
Trochę mnie to pocieszylo :) ja panikara straszna jestem, a teraz faktycznie mam biały sluz i mam nadzieje ze będzie okres...

Gość gość
Nie jesteś panikarą tylko głupia.Bez dobrych zabezpieczeń oddajesz się.

Gość gość
No wiem ze głupia ale prezerwatywy nie miał z biedronki... Ja jeszcze przed okresem z 3 czerwca miałam okres dwa tygodnie wcześniej, też się może opóźnić przez takie coś mi okres teraz?

Gość bialamasajka
Proponuję byście po prostu nie współżyli w dni płodne. Nie będzie wtedy ryzyka wpadki. okres płodny/ niepłodny możesz sobie wyznaczyć np testerem na ślinę. W tej sytacji pozostaje tylko zrobienie testu ciążowego

Gość gość
A jest jakiś inny sposób na określanie dni płodnych i niepłodnych? Dostałam dzisiaj ten okres, ciesze się ale nie chciałabym przechodzić co miesiąc czegoś takiego.. A inne środki antykoncepcji? Słyszałam o spiralkach i tabletkach ale nie wiem co lepsze..

Gość gość
Nie słuchaj tylko o nich się aucz jak działają.Literatura jest szeroka .Nikt na tym forum ci wszystkiego nie powie.Ty decydujesz o swoim zabezpieczeniu.