Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cariiiii

Jak zdobyc takie doswiadczenie...?

Polecane posty

Gość cariiiii

Mieszkam z mezem w Londynie. Chcialabym pracowac w sklepie (z pamiatkami na przyklad), ale gdzie nie spojrze tam wszedzie wymagane doswiadczenie, a ja niestety takiego doswiadczenia w pracy w handlu nie mam :( Gdzie moge je zdobyc? Jakas praca jako wolontariuszka? No nie wiem...

Gość gość
ty glupolu, kazdy przechodzi przez to samo. Pierwsza kloda pod nogi a Ty juz nie wiesz co masz zrobic. masz w Polsce znjaoma? napisz sklep z pamietkami w warszawie ulica kolodzieja 13. 3 lata dosiwadceni w handlu. i podaj numer do znajomej. problem ? rany ludzi jacy wy jestescie tepi. najlpeij spierd.. do polski.

Gość Cariiiii
Heh, tak, jasne myslalam o tym, ale przeciez to wyjdzie na jaw...Nie umiem obslugiwac kasy, to juz bedzie podejrzane...Klamstwo szybko sie ujawni...

Gość gość
no to szkolenie na kasie to jest pol godziny max!! Idz do kogos, powiedz jaka jest sytuacja I pokaze ci co I jak. albo w interneciqa poszperaj

Gość gość
kazda kasa jest inna, pracowalam w dwoch wielkich domach handlowych w kazdym masz szkolenie jak obslugiwac kase, a w malym sklepiku owner ci pokaze w 10mimn jak taka prosta kase obsluzyc

Gość cariiiii
Super, wszystko ok, ale oni naprawde rekrutujac pracownikow wola osoby z wczesniejszym doswiadczeniem w handlu, w obsludze klienta, to sa ich wymagania przed przyjeciem do pracy...Jeszcze nie spotkalam sie tu z ogloszeniem, ze nie potrzebuja doswiadczenia...I wlasnie nie wiem co i jak robic, by je miec

Gość capiroska
Ja Ci opowiem cos z mojego zycia- jakies 2 lata temu rzucilam prace w knajpie bo chcialam miec w koncu weekendy wolne. Znalazlam ogloszenie na super prace 9-5, zadnych weekendow w robocie- idealnie. Aplikowalam dwa razy. Pierwszy raz uczciwie napisalam cover letter i wypelnilam aplikacje czyli zero doswiadczenia w sprzedazy, customer service jakis byl bo w sumie knajpa, do tego uczciwie ocenilam sie ze znajomosci excella, komp itd w skali 1-5 na 3. (biznes internetowy stad takie wymagania) ni i nawet do mnie nie oddzwonili. Po 3 mies znow widze to samo ogloszenia, a ze bylam zdesperowana o jakakolwiek robote, wypelnilam znow ta aplikacje, tyle ze teraz ze znajomosci komp dalam sobie 5/5, excel to samo, dziesiec razy podkreslilam jakie ogromne mam customer service skills, do tego troche podkoloryzowalam i z kelnerki zmienilam na head waitress no i wymyslilam sobie kilka obowiazkow typu zarzadzanie ludzmi, zamawianie stoku itd:) Wiem ze klamstwo ma krotkie nogi, ale ja bylam lekko zdesperowana. Po tygodniu zaczynalam juz prace, przez pierwszy tydz codziennie jeczalam ze pewnie mnie wywala, no ale jakos sie udalo:) zrobili mi treningi na wszystkoo i jakos poszlo. Dzis dalej jestem w tej samej firmie, juz po 3 podwyzce, naprawde zarzadzam grupa ludzi i jestem admin sieci, do tego dochodza kampanie internetowe na ok100tys funtow rocznie, wiec jak na mala firme to spory budzet do ogarniecia. Tak wiec Autorko moja rada- jak zalezy ci na tej pracy to podkoloryzuj troche kwalifikacje i nie martw sie na zapas, zrobia ci trening i jakos wszystko ogarniesz. Powodzenia!!!