kira123 0 Napisano Lipiec 3, 2013 Witam, mój problem (o ile można to ta nazwać) polega tym iż, od jakichs 5 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne, przy 4 opakowaniu po raz pierwszy zapomniałam tabletki (w koncowce 2 tygodnia) i wzięłam ja po około 13 h (wystąpiło krwawienie) był to 25 maja po czym 7 czerwca dostałam okres tak jak miałam według kalendarza dostać, byłam pewna ze dalej bede dostawała okres według kalendarza od tego 7 czerwca, ale dostałam juz 26 czerwca czyli miesiac od krawienia przez zapomnienie tabletki, dzieki braniu tabletek skrócił się on z 8 dni do 4-5, ale teraz kiedy dostałam tego 26 trwa on już 8 dzień i jest całkiem obfity, a brzuch mnie kręci tak w skali od 0 do 10 to na 3. Nie wiem czy rozregulowałam wszystko przez zapomnienie tabletki, chociaz w czerwcu rowniez zapomnialam w koncowce 2 tygodnia ale nie dostałam krwawienia a wzielam tabletke po 13-14 godzinach. Nie wiem czy teraz będę dostawać okres liczać od 25-26 czerwca i czy powinnam sie tym wszystkim martwic (ze dostałam juz 26 czerwca i trwa on juz 8 dzien ) dodam ze byłam u ginekologa kiedy 1 raz zapomniałam powiedziała ze normalnie dostane okres jeszcze tego 7 czerwca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach